Obavijesti

Sport

Komentari 27

Budicin: Netko je Selahiju dao dozvolu da ne igra jer se ženi. A zbog nogometa imam traume

Budicin: Netko je Selahiju dao dozvolu da ne igra jer se ženi. A zbog nogometa imam traume

Dajem maksimum, ali očito on nije dovoljan. Volio bih odgovoriti na pitanje hoću li ostati na klupi, ali to nije pitanje za mene, rekao je v.d. trenera pa nasmijao nazočne: 'Više pratim ostale sportove nego nogomet'

VIDEO

Rijeka je ostala zakucana za dno ljestvice nakon nepotpunih osam kola HNL-a sa samo pet bodova. Dinamo je slavio na Maksimiru 3-1 na krilima Mislava Oršića, dok je počasni gol za bijele zabio Nikita Vlasenko.

- Zaslužena pobjeda Dinama, čestitke njima. Izabrali smo malo defenzivniji pristup koji nije trebao biti toliko defenzivan. Previše smo griješili nakon oduzete lopte i nismo uspjeli napasti dubinu. Primili smo dva gola koja su se možda mogla spriječiti. Dinamo je bio dominantan i u drugom poluvremenu, ali imali smo i mi. Plus je jer su igrači dali sve od sebe, a dosta je igrača došlo na ljeto i zadnjih dana prijelaznog roka. Dobili smo korisne informacije o njihovim kapacitetima i naći izlaz iz krize. Moramo sve napraviti da bolji dani dođu što prije - kazao je privremeni trener Rijeke Fausto Budicin za MAXSport.

Pokretanje videa...

Reakcija Čačića na ždrijeb LP-a 07:02

- Navikli smo se na silne pehove. Kad god nešto pokušamo napraviti, dogodi se peh. Je li to ozljeda igrača, izostanak drugog igrača, slaba reakcija tijekom utakmice... Sve je to povezano, treba poraditi na psihi igrača i na samopouzdanju, vidi se da igraju u grču. Lakše bi bilo da dođe pozitivan rezultat, ali treba raditi da se to promijeni na terenu - dodao je.

Inače, među izostancima je bio i jedan (ne)planirani. Lindon Selahi je zbog vlastitog vjenčanja propustio put u Maksimir, a Budicin je bio iznenađen.

- Saznao sam to u ponedjeljak ili utorak, netko mu je u klubu dozvolio. Nemam vam što pametno za reći na tu temu. To nam je bitan igrač, naravno. Čestitam njemu i supruzi i želim im puno sreće.

Dinamo je nizao šanse pred Labrovićem, Rijeka je većinu prvog dijela igrala "bunker".

- Nije bio plan da stanemo na naših 20 metara, nego iz srednjeg bloka izaći u kontru i polukontru, ali nismo imali moći i snage bolje odraditi te tranzicije. Uvukla se nervoza u igrače, zadnji smo na tablici i to se reflektira na teren. Imali smo puno izostanaka, dosta igrača koji nisu bili kod nas i treba nam sreće. Ali i mi nešto moramo napraviti kako bi nam lopta vratila uloženi trud - kazao je Budicin.

Kako dalje i tko će voditi klub?

- Čuo sam to pitanje puno puta u zadnjih 20 dana. Ja sam zaposlenik kluba, pokušavam mu pomoći da prebrodi ovu tešku situaciju. Dajem maksimum, ali očito on nije dovoljan jer imamo premalo bodova na tablici. Volio bih odgovoriti na to pitanje, ali ja nisam taj koji to treba napraviti - rekao je Fausto.

- Danas je u Maksimiru protiv Dinama igrala momčad koja nikad nije igrala zajedno - istaknuo je v.d. trenera Rijeke.

Kako vidi Dinamove šanse protiv Chelseaja?

- Dinamo mora na Chelsea bez pritiska. Treba uživati u utakmici. Chelsea je bio europski prvak prije... Dvije godine, jel' tako? Nisam siguran, ne pratim u zadnje vrijeme nogomet jer: imam traume od njega pa više pratim ostale sportove - nasmijao je Budicin nazočne.

Što je s Vučkićem?

- Nije bio ni u zapisniku jer je malo osjetio ložu u srijedu pa samo ga odlučili odmoriti. Slijedi nam serija bitnih utakmica. Moramo spremni dočekati utakmice prije reprezentativne pauze pa se onda: resetirati - zaključio je Budicin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući