Obavijesti

Sport

Komentari 3

Budimir piše povijest Osasune: Zabio je i šestu utakmicu u nizu!

Budimir piše povijest Osasune: Zabio je i šestu utakmicu u nizu!

Budimir se mučio tijekom cijele sezone, ali u posljednjih šest utakmica pokazao je o kakvom sjajnom igraču je riječ. Njuh za gol kakav malo tko ima od naših napadača

VIDEO

Hrvatski napadač Ante Budimir (30) od danas se upisao u povijesne knjige Osasune. Postao je prvi nogometaš španjolskog kluba koji je zabio gol na šest utakmica zaredom u 21. stoljeću. Nevjerojatan podvig koji nije uspio ni brojnim veličinama koji su igrale za ovaj klub iz Pamplone. I to samo pokazuje u kakvoj paklenoj formi je naš napadač. 

Levante, Betis, Alaves, Valencia, Real Madrid bili su mu žrtve u proteklih pet kola, a danas je loptu u mrežu smjestio i Elcheu.

Osasuna je remizirala s Elcheom (1-1) u 34. kolu La Lige. Mreže su mirovale sve do 67. minute kada je Diego Gonzalez srušio Budimira u petercu Elchea. Sudac je pokazao na bijelu točku, a Ante je odmah pohitao po loptu s nadom da će srušiti rekord. No, suigrač Chimy je drugačije zamislio. I on je htio izvesti jedanaesterac, ali nakon kratke prepirke je ipak loptu prepustio hrvatskom nogometašu. I dobro da je. 

LaLiga - Osasuna v Real Madrid

Budimir je zabio i napravio ono što nije niti jedan igrač Osasune u 21. stoljeću. Inače, prijašnji rekorder bio je Richard Morales koji je stao na pet utakmica u nizu, ali hrvatski rekorder ga je skinuo. 

Budimir se mučio tijekom cijele sezone, ali u posljednjih šest utakmica pokazao je o kakvom sjajnom igraču je riječ. Njuh za gol kakav malo tko ima od naših napadača. 

La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

Osasuna je prošle sezone otkupila hrvatskog napadača za rekordnih osam milijuna eura. Prvo je boravio na posudbi iz Mallorce i oduševio. Zabio je 12 komada, bio je strah i trepet za suparničke obrane, ali ove sezone samo pehovi. Zbog ozljede i korona virusa odigrao je 24 utakmice. Kada bi i ušao u formu, opet bi ga nešto izbacilo iz ritma. Na svu sreću, riješio se tih pošasti.

Otkako su ga zaobišle ozljede i čim je ušao u ritam, igra u životnoj formi. Ove sezone utrpao je osam golova u La Ligi i od toga šest u posljednjih šest utakmica. Zaista je u fantastičnoj formi, a nadamo se da ćemo ga u takvim izdanjima gledati i u hrvatskom dresu. 

La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

Tražimo klasičnog napadača otkako se umirovio Mario Mandžukić, prizivamo ga i žalimo se kako nema pravog golgetera, a Zlatku Daliću je možda odgovor pred nosom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani