Obavijesti

Sport

Komentari 176

Interov bunker 'a la' Mourinho, Mandžukić je ispao tragičar...

Interov bunker 'a la' Mourinho, Mandžukić je ispao tragičar...
11

Inter u prvih 45 minuta nije pucao po golu, prvi put u Seriji A nakon dvije i pol godine. Mandžukić je imao zicer koji mu je skinuo Handanovič, a pogodio je i prečku. Perišić je umalo zabio autogol

VIDEO

U velikom derbiju 16. kola Serie A Juventus i Inter su u Torinu igrali bez golova, 0-0, pa je Inter i dalje vodeći i neporažen. Inter u prvih 45 minuta nije pucao po golu, prvi put u Seriji A nakon dvije i pol godine.

Derbi su svih 90 minuta igrala trojica hrvatskih igrača - Marijo Mandžukić kod Juventusa, a Ivan Perišić i Marcelo Brozović kod Intera. Unatoč velikoj nadmoći, Juventus ipak nije uspio slaviti protiv Intera, koji se znalački branio veliki dio utakmice.  

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku Mandžukića koji je imao dvije izgledne prilike za gol, a potom u 45. minuti i najveću kada je pogodio gredu. Perišić je, kao i kompletni Inter, bio nevidljiv, a umalo je zabio autogol, kad je htio raščistiti glavom, pa je Handanovič morao skidati loptu ispod prečke. Inter na cijeloj utakmici nije stvorio niti jednu jedinu šansu.

Ali je tražio penal nakon što je lopta u ruku pogodila Juventusovog stopera Benatiju. No Marokanac je bio u padu, lopta ga je baš pogodila u ruku, tu nije bilo nikakve namjere i sudac je ispravno odlučio. To je potvrdio i VAR (Video Asistant Referee), nova tehnologija koju od ove sezone koriste u Seriji A. Sudac nije išao ni gledati spornu situaciju jer za to nije bilo potrebe.

Ranije su Cagliari i Sampdorija odigrali 2-2 nakon što su gosti vodili s 2-0 pogocima Quagliarelle (11, 19), ali su Otočani uspjeli doći do boda preko Fariasa (56) i Pavolettia (60). Ivan Strinić je ostao na klupi gostiju. 

Vodi Inter s 40 bodova, Juventus ima 38, koliko ima i Napoli, koji ima utakmicu manje i priliku da pobjedom doma protiv Fiorentine opet preuzme vodstvo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz