Obavijesti

Sport

Komentari 106

Hajduk nakon muke pobijedio u Petrinji, Inter u Poreču zabio 7

Hajduk nakon muke pobijedio  u Petrinji, Inter u Poreču zabio 7
10

Nakon dobrog otpora domaćina u Petrinji, Hajduk je ipak uspio golom u 90. minuti potvrditi prolaz u osminu finala Kupa. Inter se raspucao protiv Jadrana (7-3), dok je Istra prošla nakon produžetaka u Kurilovcu (3-2)

VIDEO

Damir Burić promiješao je momčad, ali na kraju ga to nije koštalo u Petrinji. Hajduk je bio bolji većinu utakmice, ali imali su i domaći nekoliko prilika koje nisu iskoristili, odnosno vrhunski ih je obranio golman Ljubić, a golom u 90. minuti potvrdili su 'bili' prolaz u osminu finala Kupa (2-0). 

Dobro su otvorili Hajdukovci i pritisnuli Mladost, ali Kovačević nije imao previše posla na golu Petrinjaca. Sve do 33. minute kad je izvana opalio Vušković, golman Mladosti odbio je loptu nedaleko gola, natrčao je Kalik i zabio za 1-0 u 33. minuti. Na odmor se otišlo s prednosti gostiju.

U nastavku su nogometaši Mladosti preuzeli rizik i krenuli prema naprijed, a to im se umalo isplatilo u 75. minuti. Nekoliko trenutaka prije toga veliku je priliku promašio Lovrić, a zatim je Ljubić odlično obranio dva šuta domaćih s ruba peterca. Do kraja susreta 'bili' su iz kontre uspjeli slomiti Mladost te je Jairo u 90. poentirao za 2-0.

Inter pak je imao pravi 'vlak smrti' u Poreču. Poveli su Toplakovi u 23. minuti, ali Jadran se vraća u 31. Pred sam kraj poluvremena Inter je zabio za 2-1 na odmoru. A onda slijedi golijada u drugom poluvremenu. Odmah su zabili 'žuti' za 3-1, pa u 51. otišli i na 4-1. Ali, to nije bilo sve. Domaći su se u šest minuta vratili u utakmicu te je u 59. minuti na semaforu stajalo 5-3 za Inter. 

Poreč: Utakmica šesnaestine finala kupa Hrvatske, Jadran Poreč - Inter Zaprešić

No, Toplakove trupe su u posljednjih pola sata utakmice uspjele zabiti tri gola te tako potvrditi plasman u osminu finala Kupa (7-3).

U ostalim utakmicama Bijelo Brdo je kod kuće izbacilo Cibaliju (1-0) koja je od 18. minute igrala bez Andreja Kerića. Opatija je s 3-1 bila bolja od Novigrada, a Šibenik je bez problema nadigrao Slavoniju u Požegi sa 5-1. Tri su utakmice otišle u produžetke i to ona u Kurilovcu gdje su domaći remizirali s Istranima (2-2), Zagori gdje je gostovao Zadar (1-1) te u Belišću koje je ugostilo Split

Sve tri utakmice odlučene su u produžecima. Istra je s 3-2 bila bolja od Kurilovca, a Zadar je s 2-1 dobio Zagoru. Najzanimljivije je bilo u Belišću gdje je Split poveo 1-0 pa ostao s igračem manje, a domaći su do kraja drugog produžetka uspjeli zabiti tri gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao