Sport

Komentari 263

Čabraja: Dugo mi nije bio ovako sretan Uskrs; Tomić: A nemam šta reć'. Bili smo izrazito loši...

Čabraja: Dugo mi nije bio ovako sretan Uskrs; Tomić: A nemam šta reć'. Bili smo izrazito loši...

Četiri poraza u pet utakmica, da. Loš moment za Rijeku, dogodi se svakome u sezoni. Osijek u sljedećem kolu? Želimo izaći iz lošeg niza i razveseliti naše navijače, zaključio je trener Rijeke

U 31. kolu HT Prve lige Lokomotiva je u Zagrebu srušila Rijeku. Bila je to još jedna briljantna predstava momčadi Silvija Čabraje, koji je bio iznimno ponosan i sretan nakon utakmice.

- Naravno da sam zadovoljan što se tiče igre. Mislim da mi dugo, dugo nije ovako sretan Uskrs bio. Već danas ću ga proslaviti s obitelji i sa igračima. Igrali smo odgovorno u obje faze i zasluženo pobijedili - rekao je trener Lokomotive.

Luka Stojković zabio je prekrasan gol...

- Promovirali smo Stojkovića pa i Krivka koji je 2005, godište. Stalno pričam kako imamo mladu ekipu i jako je ugodno i lijepo raditi s njima. Hvala svim igračima koji cijelu sezonu igraju na dobroj razini - rekao je Čabraja pa dodao:

- Nadam se da ćemo i naredne sezone imati ovakav sastav, dečke iskusnije za jednu sezonu. Sljedeće kolo Istra? Probat ćemo pobijediti i u Puli.

Zagreb: Utakmica Lokomotive i Rijeke u 31. kolu Prve HNL

Na drugoj strani nikako nije mogao biti zadovoljan Goran Tomić čija je momčad sada u ozbiljnoj krizi. I rezultatskoj i igračkoj...

- Čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. A nemam šta reć'... U prvom poluvremenu smo bili i dobri, zabili su nam iz prvog dolaska pred gol. Ali bili smo izrazito loši u zadnjoj trećini - rekao je trener Rijeke pa dodao:

- U prvom dijelu smo s tri vezna imali punu kontrolu igre, ali bez prave završnice i s baš jako puno loših centaršuteva. U 46. minuti jedna nevjerojatna nesmotrenost i 0-2. Pokušavali smo do kraja, ali nismo imali raspoloženog igrača u završnici.

Crni niz?

- Četiri poraza u pet utakmica, da. Loš moment za Rijeku, dogodi se svakome u sezoni. Osijek u sljedećem kolu? Želimo izaći iz lošeg niza i razveseliti naše navijače - zaključio je Tomić.