Ante Čačić: Mislav Oršić će pokazati da ga Southampton nije kupio bez razloga! Zaslužit će svoje mjesto | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 51

'Oršić se neće vratiti ni na ljeto, a Hajduk će u Maksimiru igrati drugačije, u prednosti smo'

'Oršić se neće vratiti ni na ljeto, a Hajduk će u Maksimiru igrati drugačije, u prednosti smo'

Dobili smo što smo željeli u prijelaznom roku, nismo dovodili igrače bez razloga. Oršića ne možemo vratiti ni na ljeto, ali on će pokazati da ga Southampton nije kupio bez veze

VIDEO

Nogometaši Dinama pobijedili su u gostovanju na stadionu Varteksa Varaždin s 3-1 u 22. kolu HNL-a.

Junak 'modrih' bio je Luka Ivanušec koji je zabio dva gola, a Arijan Ademi potvrdio je pobjedu golom u 85. minuti nakon što je Tonio Teklić zabio za domaćina u 80. minuti.

Varaždin i Dinamo susreli se u 22. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

- Svi koji su bili na susretu i gledali preko malih ekrana mogu biti zadovoljni utakmicom. Veseli me način na koji smo slavili. Došli smo u Varaždin s namjerom da dominiramo, ali u nekim situacijama nam je domaćin mogao doći do gola. Bili smo dominantni naročito u drugom poluvremenu, a pobjeda na ovako vrućem terenu čini me zadovoljnim. Bilo je puno truda, energije, dobrih poteza i rješenja mojih igrača - istaknuo Ante Čačić (69) nakon slavlja u Varaždinu.

Varaždinu je ovo bio treći uzastopni poraz, a trener Mario Kovačević (47) rekao je da se njegova momčad umorila u prvom poluvremenu.

- Nekako smo se istrošili u prvom poluvremenu i protiv Dinama se ne možeš vaditi. U prijašnje dvije utakmice rezultat se lomio i prelomio na stranu protivnika. No, vjerujem u svoju momčad i jedan dobar rezultat podići će nas individualno i momčadski. Sve ćemo napraviti da se izdignemo - rekao je Kovačević.

Varaždin i Dinamo susreli se u 22. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

Zamjene bez učinka

Kovačević nije uspio probuditi momčad ni brojnim zamjenama u drugom poluvremenu. Ušli su Šaranić, Pereira i Mitrovski, koji su nedavno predstavljeni kao pojačanja.

- Nisu nam izmjene ništa dobroga donijele. No, nije tim novim igračima lako i vjerujem da će se uskoro pokazati u boljem svjetlu - dodao je Kovačević.

Varaždin i Dinamo susreli se u 22. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

Pogreške su skupo koštale Varaždin protiv aktualnog prvaka Hrvatske.

- Prelagano primamo golove. Svjesni smo toga. Pričamo cijelo vrijeme, no jednostavno nam se opet događaju - dodao je Kovačević.

Debi Perkovića, Boško Šutalo u sastavu

Varaždinu je dva gola zabio Luka Ivanušec nakon posta od čak četiri mjeseca bez postignutog gola.

- Drago mi je da je Luka iskoristio svoje prigode. Imao je veliki post i to će mu puno značiti. Livaković je također imao par dobrih intervencija i daje nam sigurnost - dodao je Čačić.

Priliku protiv Varaždina dobio je novopridošli Mauro Perković, a povratku na teren blizu je i Boško Šutalo, koji je danas bio na klupi 'modrih' nakon dugog izbivanja s travnjaka zbog ozljede fibule i ligamenata.

Rovinj: Vratari GNK Dinamo odradili trening

Čačić ocijenio prijelazni rok

Strateg Dinama dao je i ocjenu zimskog prijelaznog roka.

- Dobili smo što smo željeli iako je zimski prijelazni rok bio kratak i klubovi se ne odriču olako igrača. Nismo dovodili igrače bez razloga, samo radi promenade u svlačionici - objasnio je Čačić, koji je komentirao i natpise o mogućem dolasku na posudbu Mislava Oršića:

- Mislim da to nije bilo moguće, a nije moguće ni u ljeto. Mislav će pokazati da ga Southampton nije kupio bez veze. Svojim radom, marljivošću i kvalitetom sigurno će zaslužiti mjesto u momčadi - poručio je Čačić.

Pred Dinamom je veliki derbi protiv Hajduka iduće nedjelje.

- Derbija su četiri, ali prvenstvo se osvaja pobjedama u utakmicama kao što je bila danas. Ne mislim da ćemo osigurati niti izgubiti vodeću poziciju nakon derbija. Mislim da smo mi u predno,sti pred derbi. Osam bodova smo ispred i Hajduk je primoran na drugačiji način doći igrati u Maksimiru - zaključio je Čačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 51

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner