Obavijesti

Sport

Komentari 103

Čačić pozvao Nižića i Barišića, nema Srne, tu je Luka Modrić

Čačić pozvao Nižića i Barišića, nema Srne, tu je Luka Modrić
4

Listu igrača predvodi kapetan Luka Modrić, a od igrača iz HT Prve lige na Čačićevom popisu su Zoran Nižić (Hajduk), Dominik Livaković (Dinamo), Borna Barišić (Osijek) i Filip Bradarić (Rijeka)

VIDEO

Hrvatska će 2. rujna na Maksimiru kao prvoplasirana momčad skupine dočekati Kosovo u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a tri dana kasnije čeka je izazovno gostovanje u Eskisehiru kod Turske.

Izbornik Ante Čačić pozvao je 23 igrača, a okupljanje je u ponedjeljak 28. kolovoza u Zagrebu. Listu igrača predvodi Luka Modrić, a od igrača iz HNL-a tu su Zoran Nižić (Hajduk), Dominik Livaković (Dinamo), Borna Barišić (Osijek) i Filip Bradarić (Rijeka).

Ništa od Srne

Danas je bio zadnji dan kad je izbornik morao predati popis igrača za kvalifikacijske utakmice protiv Kosova i Turske. Nakon poraza na Islandu, ove dvije utakmice mogle bi odrediti naše izgleda za odlazak na SP. Protiv Kosova bi to trebao biti lakši trening, ali u Turskoj nam slijedi pravi ispit. I zato je izbornik Ante Čačić pokušao nagovoriti Darija Srnu da se vrati pomoći reprezentaciji.

No Darijo je odlučio, dao je riječ da više neće igrati i izbornik će se morati snaći. Vrsaljko je dugo bio ozlijeđen i tek se vratio, Ćorluka je ozlijeđen, a Matej Mitrović se niti ne sjeća kad je posljednji put zaigrao u Bešiktašu. I sve će pasti na leđa Vide i Lovrena. Dobra vijest za Hrvatske navijače i Antu Čačića je dolazak Luke Modrića, koji je nakon svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću i reakcije javnosti na njegovu promjenu iskaza rekao kako nije siguran hoće li zaigrati za reprezentaciju.

Kapetan je odlučio i dolazi pomoći Hrvatskoj da se kvalificira na SP.

Popis igrača za susrete protiv Kosova i Turske:

GOLMANI Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

BRANIČI Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Matej Mitrović (Bešiktaš), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk)

VEZNI Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka), Mario Pašalić (Spartak)

NAPADAČI Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Cagliari)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba