Obavijesti

Sport

Komentari 25

Čačić se rješava balasta: Emreli ide u Konyaspor na posudbu!

Čačić se rješava balasta:  Emreli ide u Konyaspor na posudbu!

Mahir Emreli ove je sezone za Dinamo odigrao deset utakmica i zabio svega tri gola. Nije se nametnuo i Ante Čačić ga je poslao u Tursku na posudbu s pravom otkupa ugovora

VIDEO

U Zagreb je stigao s auereolom igrača koji voli popiti, barem su tako tvrdili poljski mediji. No on se kleo da nije istina. I doista u Zagrebu nije imao takvih problema. Ali jest s adaptacijom. Od dolaska u Dinamo Mahir Emreli samo je jednu utakmicu odigrao 90 minuta, bilo je to protiv Hajduka. 

Rovinj: Dolazak igrača GNK Dinamo u hotel Lone u sklopu priprema

U 13 utakmica bio je na klupi, a ukupno je u 23 utakmice skupio 853 minute, što je u prosjeku 37 minuta po utakmici. Za to vrijeme zabio je svega pet golova, što je za napadača Dinama premalo. Stoga je trener Ante Čačić odlučio napraviti rez i Emrelija poslati u Konyaspor na posudbu s pravom otkupa ugovora. 

U Dinamo je došao kao napadač, ali su ga u Maksimiru gurali na desno krilo, gdje nije pokazao ništa osim udarca. Ali samo lijevom nogom. Djelovao je tromo, sporo, bezopasno i Čačić je odlučio da za njega nema mjesta u Dinamu. Uostalom, većinom ga je držao na klupi, a Emreli bi ulazio kad bi već bilo sve riješeno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 20. kolu SuperSport HNL-a

Tako će na poziciji desnog krila Dinamo ostati na Dariju Špikiću i Luki Ivanušecu, iako niti jednom to nije prirodna pozicija. Obojica igraju s obje noge, no više im odgovara pozicija lijevog krila. Inače, Dinamo već godinama muku muči s pozicijom desnog krila, koju je jedno vrijeme pokrivao Lirim Kastrati, no to je isto bilo katastrofalno riješenje. Popunjavao je i Lovro Majer, iako ni njemu to nije bila prirodna pozicija.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je svega četiri dana i Dinamo, želi li napraviti europski iskorak, mora dovesti desno krilo i lijevog beka, to su dvije pozicije, na kojima nemaju riješenja. Čačić na lijevom beku forsira Roberta Ljubičića, kojemu to nije prirodna pozicija. U Dinamo je stigao kao zadnji vezni, a sad mora krpati poziciju beka.

Alternacija mu je bila Danijel Štefulj, koji se pokazao kao loše riješenje, pa je i on otišao na posudbu, za razliku od Emrelija, u puno bliže krajeve, u slovensko Celje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu