Obavijesti

Sport

Komentari 34

Čarli objasnio Rusima zašto su izgubili: Da vam kažem to na hrvatskom - fale vam mu*a...

Čarli objasnio Rusima zašto su izgubili: Da vam kažem to na hrvatskom  - fale vam mu*a...

Svidjelo vam se to ili ne, kada se usporede dvije momčadi, vidjet ćete da imamo bolju ekipu. Ovo nije manjak poštovanja prema vašoj reprezentaciji, to je samo činjenica, kazao je Ćorluka

VIDEO

Imat će gotovo pola godine na raspolaganju Rusi za analizu kako su i zašto izgubili na Poljudu i ostali bez izravnog plasmana na SP, ali neka njima njihovih briga. Do Katara će morati preko dodatnih kvalifikacija, a zašto je to tako ispalo, pokušao im je objasniti Vedran Ćorluka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

vijesti VIDEO

- Odigrali smo dobru utakmicu. Kvalitetno smo pritiskali, savršeno smo napadali i nismo Rusiji dopustili da nas iznenadi. Očekivali smo da ćemo kontrolirati utakmicu. Naravno, nismo očekivali ovakvo vrijeme, ali smo uspjeli zabiti i sretni smo što idemo na Svjetsko prvenstvo - kazao je Čarli za Sport-express pa bio postao vrlo konkretan.

- Svidjelo vam se to ili ne, kada se usporede dvije momčadi, vidjet ćete da imamo bolju ekipu. Ovo nije manjak poštovanja prema vašoj reprezentaciji, to je samo činjenica. Naravno da možete do SP-a i kroz dodatne kvalifikacije. Igrali ste puno teških utakmica u kvalifikacijama i pobijedili. Da pojednostavim i kažem kako to govorimo u Hrvatskoj - Rusiji nedostaju muda u ključnim utakmicama. Morate ih imati.

Kad su već imali prigodu razgovarati s Dalićevim pomoćnikom i donedavnim igračem Lokomotiva, Rusi su pokušali otkriti zašto je on napustio Lokomotiv i igračku karijeru.

Euro 2020 - Croatia Training

- Samo je jedna istina, Lokomotiv mi nije ponudio novi ugovor i odlučio sam prekinuti karijeru jer je Lokomotiv bio jedini klub za koji sam htio igrati. No, to ne mijenja moju ljubav prema klubu. Očekivao sam da ću produžiti, ali to se nije dogodilo i sve je dobro. Zašto sam odstupio s pozicije pomoćnog trenera? Mislim da je klub sve objasnio, morao sam se vratiti u Hrvatsku zbog situacije u obitelji. Možda sam malo požurio s odlukom, no morao sam ostati u Hrvatskoj - završio je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica