Obavijesti

Sport

Komentari 67

Dalić: Ovo je nogomet, pustite te presude, to nije naš posao...

Dalić: Ovo je nogomet, pustite te presude, to nije naš posao...
14

Nismo mogli izabrati bolje mjesto za kraj priprema koje smo odradili jako dobro, ostaje samo pobjeda protiv Senegala, rekao je Dalić. Hrvatska je danas odradila trening u Bogdanovcima na veliko oduševljenje navijača

VIDEO

Hrvatska reprezentacija danas je topšlo dočekana u Osijeku gdje je tijekom podneva održan i otvoreni trening. Medjima se kasnije obratio izbornik Zlatko Dalić, ali ne i najavljeni kapetan Luka Modrić.

Naravno, prvo pitanje izborniku bio je komentar jučerašnje presude Zdravku Mamiću koja se izravno tiče i njegovog kapetana i Dejana Lovrena:

- Pustite sudove. Nije red da se to sada povlači. Ovo je Hrvatska. Pustite dečke da igraju nogomet -  započeo je Dalić pa istaknuo zadovoljstvo dočekom u Slavoniji u kojoj će biti održana posljednja faza priprema za Svjetsko prvenstvo:

- Veseli me da smo došli u Bogdanovce, u Vukovar, u Slavoniju. Nismo mogli izabrati bolje mjesto za kraj priprema koje smo odradili jako dobro. Odradili smo sve kako sam ja zamislio. Igrači su bili profesionalni i samo još sutra nedostaje dobra igra protiv Senegala i pobjeda", rekao je izbornik pred kojim je sutra novi izazov - prijateljska utakmica protiv Senegala (18:00 sati).

A jedine probleme trenutno mu stvara lakša ozljeda Vedrana Ćorluke koji je napustio travnjak i nije odradio popodnevni trening s ostatkom momčadi. Ipak, Dalić uvjerava kako razloga za brigu - nema!

- Sve je u redu. Teren je tvrd i samo je iz preventivnih razloga napustio travnjak.

Izbornik je najavio kako će protiv Senegala priliku ponovno dobiti svih 16 igrača, koliko ih može nastupiti u prijateljskim susretima, a siguran je kako će njegove izabranike do pobjede voditi ispunjeni Gradski vrt:

- Mi to zaslužujemo. Ponosni smo da smo ovdje i ponosni smo da ćemo igrati u hrvatskom dresu. Reprezentacija nije klub, to je ponos, najveća čast i užitak. Dat ćemo sve od sebe da ljude učinimo sretnim i ponosnima - rekao je Dalić, nakon čega su uslijedila nova pitanja o Modriću i Lovrenu: 

- Ma ja to neću komentirati. Ja ne razumijem da vi dajete povoda svemu tome. Ovo je Hrvatska, ovo je nogomet. Pustite presude, pustite sudove, to nije naš posao. Dajte dečkima mira i nemojte vi kao novinari to potencirati. To nije red. Dajte dečkima da igraju i uživaju u nogometu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre

Matej Marković nastradao je u sudaru s igračem Istre Mladenom Devetkom. Izgledao je dezorijentirano, a kako se ništa ne smije riskirati kada je u pitanju udarac u glavu, trener Rudeša ga je izvadio iz igre. Istra je na kraju slavila 3-1