Obavijesti

Sport

Komentari 8

Čarolije s domaćih terena: HNL naš dragi uvijek nas iznenadi...

Čarolije s domaćih terena: HNL naš dragi uvijek nas iznenadi...
1

Ljubitelji domaćeg nogometa su došli na svoje, nikad zanimljiviji HNL vratio se nakon reprezentativne pauze pa smo prikupili poteze koji su na malo drugačiji način obilježili domaće prvenstvo zadnjih godina

VIDEO

Na domaćim terenima u zadnjih dvadesetak godina nagledali smo se svakakvih poteza. Od "uigranih" akcija, nevjerojatnih poteza, do promašaja koji su obišli svijet, donosimo pregled najčudnijih poteza s domaćih terena u zadnjih nekoliko godina.

Jedan jedini - Ilija Sivonjić

Da jedan potez može obilježiti karijeru, najbolje zna Ilija Sivonjić. Bivši napadač Dinama danas karijeru gradi po njemačkim niželigašima, gdje se skolonio od domaće javnosti. Njegovu obranu gola Cibalija do sad je na YouTubeu vidjelo gotovo tri milijuna ljudi, a među njima i sigurno neki potencijalni poslodavci. Kroz Dinamo je proteklih godina prošlo i puno gorih napadača od Sivonjića, međutim zbog ovog promašaja zauvijek će ostati upamćen.

Hajdukov Messi - Ante Aračić

Jedan, drugi, treći krenuo je lakog koraka Imoćanin u dresu Hajduka na obranu suparnika. Njegovi bicikli uspješno su slomili dvojicu protivnika, ali onda nažalost i vlastitu nogu. Stoper je u dresu Hajduka odigrao četiri utakmice, ali tko zna što bi se dogodilo s karijerom Imoćanina koji je tako lako lomio suparničke obrane da nije došlo do ozljede. Zadnje o Anti što smo čuli je da je izbačen iz Croatije Zmijavci zbog udaranja protivničkog igrača.

Juninho, Beckham i Pjanić iz Međimurja

Dok je obrana Cibalije u strahu čekala koji će od stručnjaka za slobodnjake iz redova Međimurja opaliti po golu, ovu uigranu akciju prekinuo je sudac. Trojac iz Međimurja nije se prije slobodnog dogovorio tko će pucati, pa su redom krenuli preskakati loptu i zbog toga su zaradili žuti karton. Međimurje danas igra u trećoj ligi, gdje drži respektabilnu treću poziciju.

Debi iz snova za Andersona Costu

Skupo plaćeno pojačanje Dinama do 80. minute čekalo je na ulazak s klupe, i kad je napokon dočekao priliku, potrajala je tek desetak sekundi. Brazilac je izgorio od želje i brutalno uklizao Ercegu pa mu je sudac opravdano nakon deset sekundi pokazao crveni karton. Kasnije ništa konkrento u Dinamu nije napravio, ali vječno ga pamtimo po ovom trenutku ludila. 

Slavlje kratkog vijeka u Zadru

Zadar je 2010. godine poražen u Stanovima od Intera. ali više od rezultata se pamti pokušaj proslave gola mladog igrača Intera Tomislava Boseca. Nakon što je zabio za 1-0, igrač se uputio gol proslaviti s tribinama, a tamo ga je dočekala pljuska Nade Kovačića bivšeg igrača Zadra. Drugi put će Bosec sigurno više razmisliti prije nego što krene slaviti u Zadru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja