Obavijesti

Sport

Komentari 14

Cavani oteo sigurnu pobjedu Udineseu, Interu opet tek remi

Cavani oteo sigurnu pobjedu Udineseu, Interu opet tek remi
11

Izravni dvoboj 28. kola Serie A između Udinesea i Napolija završio je bez pobjednika, 2-2. Cavani je opet bio heroj Napolija. Inter je remizirao s Atalantom

VIDEO

U pretposljednjem susretu 28. kola talijanskog prvenstva Udinese i Napoli odigrali su 2-2. Domaćini su poveli 2-0, a u nastavku je Cavani uspio poravnati rezultat i spasiti bod.

Udinese je poveo nakon pola sata igre preko Pinzia, a Antonio DI Natala 19. prvenstvenim golom povisio je na 2-0 u drugom poluvremenu. Udinese je u 15. minuti nastavka ostao s desetoricom igrača zbog crvenog kartona Fabbrinija što su pred kraj susreta iskoristili gosti.

Edinson Cavani u 75. minuti propustio je zabiti iz penala. Na golu mu se ispriječio Handanovič. No iskupio se Urugvajac samo nekoliko minuta kasnije pogotkom za 2-1, a u samoj zaršnici i golom vrijednim boda na gostovanju u Udinama.

Inter se vratio lošim navikama

Inter je u 28. kolu talijanske Serie A uzeo tek jedan bod. Na svom  terenu nisu uspjeli svladati Atalantu. Susret je završio bez golova.

Inter je na Giuseppe Meazzi odigrao 0-o protiv Atalante. 'Nerazzurri' su se današnjim remijem vratili negativnoj seriji. Peta je to utakmica za redom u kojoj milanska momčad nije slavila, odnosno, u posljednjih devet kola upisali su tek jednu pobjedu.

Tračigar us usretu protiv Atalante bio je Diego Milito koji u 23. minuti susreta nije realizirao penal za Inter. Momčad Claudia Ranijerija u nastavku nije uspjela stvoriti pravu šansu i nakon propuštene prilike s bijele točke morala se zadovoljiti podjelom bodova.

Palermo je remizirao s Lecceom. Domaćini su poveli preko Di Michelea iz jedanaesterca u 6. minuti susreta, a u 15. minuti je izjednačenje donio Munoz. Obje su momčadi veći dio susreta odigrale s desetoricom igrača zbog isključenja Massima Odda kod Leccea u 17., i Nicolasa Bertoloa kod Palerma u 41. minuti.

Catanija je upisala i šesti povoljni rezultat u nizu. Već šest kola igrači Catanije ne znaju za poraz, a u posljednjem su susretu s 1-0 bili bolji od Lazia. Pobjednički gol za domaćine donio je u drugom poluvremenu bivši igrač Juventusa Nicola Legrottaglie.

Susret Bologne i Chieca završio je 2-2, dok je Cagliari s 3-0 pobijedio Cesenu. Hat-trick za Cagliari postigao je Maurizio Pinilla koji je dva gola zabio iz jedanaesterca.

Serie A, 28. kolo:

Cagliari - Cesena 3-0 (Pinilla 14, 45 - 11m, 57-11m)

Inter - Atalanta 0-0

Bologna - Chievo 2-2 (Di Vaio 59, Diamanti 81 / Andreolli 27, Thereau 69)

Catania - Lazio 1-0 (Legrottaglie 80)

Siena - Novara 0-2 (Rigoni 72, Porcari 81)

Lecce - Palermo 1-1 Di Michele 6 - 11m / Muñoz 15)

Udinese - Napoli 2-2 (Pinzi 28, Di Natale 52 / Cavani 81, 85)


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić