Obavijesti

Sport

Komentari 6

Cedevita potopila Sutjesku s 23 koša razlike i izbila na čelo

Cedevita potopila Sutjesku s 23 koša razlike i izbila na čelo
1

Miro Bilan ostvario je "double-double"-učinak od 15 poena i 13 skokova, a Cedevita je lako slomila otpor nikšićke Sutjeske 73-50 i privremeno preuzela vrh ABA lige...

VIDEO

U susretu 15. kola regionalne ABA lige košarkaši Cedevite su u KC Dražen Petrović pobijedili Sutjesku 73-50 ostvarivši osmu uzastopnu pobjedu te 12. ove sezone.

Premda je igrala protiv posljednje momčadi lige, Cedevita je ozbiljno odradila utakmicu i nije dozvolila nikakvo iznenađenje. Momčad Veljka Mršića je dobila sve četiri četvrtine za ukupno 23 koša razlike.

Cedevitu su do pobjede predvodili Miro Bilan s 15 koševa i 13 skokova, Jacob Pullen s 10 koševa i pet asistencija te William Walker s devet koševa i četiri skoka, dok su Luka Babić i Fran Pilepić dodali po osam koševa. U gostujućim redovima najefikasniji su bili Nikola Pavlićević sa 17 koševa i Nemanja Vranješ s 12 koševa.

Preostala dva hrvatska predstavnika u ABA ligi, Cibona i Zadar, svoje su utakmice ovog kola odradili u subotu. Cibona je u Celju pobijedila Tajfun 74-52, dok je Zadar kod kuće izgubio od Krke 67-74.

Cedevita je ovom pobjedom preuzela vodstvo na ljestvici s 27 bodova, Budućnost je druga s 26 i utakmicom manje, a na trećem mjestu je Crvena zvezda s 25 bodova, koliko ima i Mega Leks na četvrtoj poziciji. Zadar je peti sa 22 boda, Cibona je na 11. poziciji s 21 bodom, a na začelju je Sutjeska s 19 bodova.

Iduće kolo kreće već za dva dana hrvatskim derbijem između Cibone i Cedevite, dok će Zadar u četvrtak gostovati kod Crvene zvezde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom