Obavijesti

Sport

Komentari 47

Müller: Bili smo bespomoćni, a trebali smo čudo; Enrique tvrdi: 'Živcira me jer nismo bili prvi'

Müller: Bili smo bespomoćni, a trebali smo čudo; Enrique tvrdi: 'Živcira me jer nismo bili prvi'

U četvrtak smo dobili nove sudionike osmine finala SP-a u Katru. Maroko i Hrvatska te Japan i Španjolska mogu se pripremati za daljnju fazu natjecanja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SVJETSKO PRVENSTVO , KATAR
Sortiranje događaja
'OVO NIJE ČUDO'

Ao Tanaka, strijelac gola za 2-1 Japana bio je zadovoljan pobjedom.

- Svi pričaju o čudu, ali ja na pobjedu protiv Njemačka, kao i ovu protiv Španjolske, ne gledam na takav način. U nastavku smo igrali agresivnije, a u igri Španjolske smo jako dobro osjetili da su stali kada su saznali da Njemačka vodi. Naš je veliki cilj četvrtfinale svjetskog prvenstva, nikada nismo bili tamo - kazao je.

Luis Enrique, izbornik španjolske reprezentacije tvrdi:

- Nevjerojatno je bilo tih pet minuta totalne panike u našoj igri početkom drugog poluvremena kada smo primili dva pogotka. Primili bi ih još da je Japancima trebalo. Letjeli su pored nas. Ako sa strane stavim tih pet minuta mogu biti zadovoljan. Ostalo vrijeme smo kontrolirali igru i bili smo dobri. Nakon primljenih pogodaka smo željeli preokret. Željeli smo pobjedu, htjeli smo biti prvi u skupini, ali nismo uspjeli. Iskreno, živcira me što nismo prvi u skupini. Svaka čast Japancima, zasluženo su na vrhu ove skupine - rekao je.

Cezar Azpilicueta, reprezentativac Španjolske je kratko poručio:

- Uvijek dajemo sve od sebe i uvijek želimo pobijediti. Ponekad jednostavno ne uspiješ u tome. Razočarani smo zato zbog poraza.

'OVO JE TUŽNO'

Thomas Müller, njemački napadač prokomentirao je neprolazak skupine.

-To je apsolutna katastrofa. Nevjerojatno boli to, jer je naša pobjeda trebala biti dovoljna. Osjećali smo se bespomoćno, teško je bilo  očekivati da se napravi čudo i slavimo sa sedam golova razlike. Nevjerojatno je tužno što su Japanci uspjeli pobijediti Španjolce.Cijela naša tragedija dogodila se porazom protiv Japana - rekao je.

- Nismo očekivali ovaj rezultat od Španjolske. Ali moramo pogledati sebe, imali smo dovoljno prilika za pobjedu protiv Japana i za pobjedu protiv Španjolske - dodao je Havertz.

'NEKA DOĐE ŠTO JAČA EKIPA'

Mislim da je bila tvrda i teška utakmica protiv ozbiljne momčadi koja ima kvalitetne igrače. Ovaj puta nije bilo toliko šansi, ali mislim da smo na kraju dobro stajali na terenu. Nismo im davali previše prilika osim zadnjih desetak minuta kada su oni krenuli na sve ili ništa, rekao je nakon utakmice Marko Livaja. 

- Nismo se opterećivali Belgijom i natpisima da se raspadaju. Mi znamo našu kvalitetu, a na nama je bilo da to pokažemo na terenu. Želja za dalje? Ma neka bude što jači da možemo igrati s velikim momčadima pa neka bolji pobjedi. Ne opterećujemo se s time koliko možemo. Idemo utakmicu po utakmicu. Sigurno je da imamo kvalitetnu momčad i klupu - zaključio je.

'GVARDIOL JE NAJBOLJI STOPER!'

Dalić: Crte se vuku kako kome paše! A Joško Gvardiol najbolji je stoper svijeta. Kako on igra...

Zlatko Dalić nakon remija s Belgijom 0-0 i prolaska u osminu finala Svjetskog prvenstva bio je zadovoljan, ali je imao potrebu komentirati sudački kriterij Anthonyja Taylora i VAR sobe zbog koje je poništen penal u 15. minuti.

KOMENTAR PROČITAJTE OVDJE

KRITIKE BELGIJACA

Belgijski mediji opleli po istom čovjeku: On nije nalikovao na sebe! San je postao noćna mora

'Crveni vragovi' nisu uspjeli poraziti reprezentaciju Hrvatske i time osigurati osminu finala na SP-u. Belgija je završila treća u skupini F i čini se da je stigao kraj 'zlatnoj generaciji' te zemlje.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 47