Obavijesti

Sport

Komentari 0

Čelić 'opleo' po Krofaku: Mom je prijatelju za***ao stan, uništio je sve. Moram naplatiti taj dug

Čelić 'opleo' po Krofaku: Mom je prijatelju za***ao stan, uništio je sve. Moram naplatiti taj dug

Mislim da se on još traži. Jedino ne želi otići na selo jer je izričito rekao na 'Armagedonu' da se tamo neće vratiti, ali ja ću ga vratiti. Još nije odlučio želi li biti manekenka, bauštelac ili profesionalni borac, rekao je 'The Wolf'

VIDEO

Pantera? To je totalno debilni nadimak, pa samo prezime mu je potpuno bolje od bilo kakvog nadimka. Krofak, znači hrvatski jebač, to je jedina profesija s kojom se treba baviti, započeo je Patrik Čelić (23, 4-1) ususret nadolazećoj šestoj priredbi Fight Nation Championshipa u Karlovcu.

Ugušio je Michaela Realija (28, 3-1) u Zaboku i na najbolji mogući način debitirao u velter kategoriji nakon što je u finalu prve sezone 'Armagedona' u kategoriji do 70 kg izgubio od Marka Bojkovića (21, 3-0).

- Nisam imao borbu godinu i nešto, dizao sam tjelesnu težinu jer mi je lakše u većoj kategoriji. Dosta sam radio s utezima da dobijem masu gdje je potrebno i onda sam krenuo s napretkom u tehnici i mislim da sam to pokazao u Zaboku - objasnio je Patrik pa se osvrnuo na posljednju borbu:

Zabok: FNC 5: Patrik Celic - Michael Reali

- Talijan je bio iznimno tvrd pa sam se morao apsolutno držati taktike. Išao sam ga izmoriti da spusti ruke, kasnije je otvorio i prednju nogu koju sam načeo s calf kickovima. Sazrio sam kao borac i to odradio pametnije te pobijedio prekidom u trećoj rundi.

Skidanje kilograma više nije bilo toliko zahtjevno, vidio se napredak na kondicijskom dijelu, a sad slijede novi izazovi. I to protiv dobro mu poznatog bivšeg kolege Stanislava Krofaka (34, 9-5).

- Krofak je iskočio, poznajemo se privatno. Uspio je mom prijatelju za**bat cijeli stan u Dubravi, unitšio je apsolutno sve i rekao sam Forgiju da moram naplatiti taj dug. On je pristao, samo moramo raditi catchweight do 81 kg jer ne može skinuti kilograme - poručio je 'The Wolf' pa zaključio:

- Mislim da se on još traži. Jedino ne želi otići na selo jer je izričito rekao na 'Armagedonu' da se tamo neće vratiti, ali ja ću ga vratiti. Još nije odlučio želi li biti manekenka, bauštelac ili profesionalni borac. On je attention whore pa mu stalno treba hypea, ali pokazat ću mu gdje mu je mjesto. Upropastit ću mu karijeru manekena pa mu jedino ostaje bauštela ili snimanje pornića s Mandarinom. 

Njihov je meč na rasporedu u petak, 17. lipnja u Karlovcu, a sve ćete moći pratiti putem YouTube kanal 24sata, pretplatom na '24sataPLUS+' sadržaj i putem FNC.tv platforme.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...