Obavijesti

Sport

Komentari 37

Červar: Kilavi smo i spori, ali mi ćemo igrati u četvrtfinalu!

Červar: Kilavi smo i spori, ali mi ćemo igrati u četvrtfinalu!
1

Pravi Balkanci, moramo dobiti po nosu da bi se razbudili. Djelovali smo uspavano u prve dvije utakmice. Četvrtfinale je ipak ključno, a mi ćemo biti tamo, kaže bivši rukometni izbornik Lino Červar

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija je noćas nakon neočekivanog poraza protiv Katara u samoj završnici stigla do neuvjerljive pobjede protiv Argentine 27-26. Držali su se Argentinci do samog kraja, ali je Domagoj Duvnjak riješio stvar sedmercem devet sekundi prije kraja utakmice.

Handball - Men

Da nešto u redovima Kauboja ne valja sada je svima jasno. Izbornik Željko Babić smatra da smo imali dosta sreće, ali i da tek sada kreću pravi ispiti.

- Točno je da smo imali sreće i svakako je točno da ovu utakmicu nije bilo lako za gledati, ali ovaj turnir je proces u kojem mi možemo samo biti bolji. Protiv Katara sam preuzeo odgovornost za poraz, a s Argentinom smo imali i malo sreće, no to je sport. Negdje izgubite, a negdje dobijete. Glavno je da su se momci borili i pokazali kako se igra za Hrvatsku. Sada nam slijede klasici s Danskom i Francuskom, te ćemo nakon tih utakmica znati na čemu smo. Ako dobijemo Dansku već smo praktički u četvrtfinalu - rekao je Babić.

I dok Babić planira kako srušiti Dance i Francuze, bivši izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar smatra da ćemo ući u četvrtfinale unatoč lošem startu.

Ivo Čagalj/Pixsell Ivo Čagalj/Pixsell

- Pravi Balkanci, moramo dobiti po nosu da bi se razbudili. Djelovali smo uspavano u prve dvije utakmice. Četvrtfinale je ipak ključno, a mi ćemo biti tamo. Nadam se da ćemo baš u četvrtfinalu "eksplodirati". Vjerujem da se u protekla dva mjeseca forma tempirala baš za tu utakmicu. Cijela momčad može dati puno više. Zasad smo kilavi, jako spori, moramo biti brži i onda će stvari sjesti na svoje mjesto. Nismo dobro izgledali, ali neću reći da je to bila katastrofa. Najlakše je nakon ove dvije utakmice biti pesimist, ali ja to nisam.

Hrvatska u skupini A olimpijskog turnira igra još s Danskom u četvrtak, 11. kolovoza, s Tunisom u utorak, 16. kolovoza te s Francuskom, 13. kolovoza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...