Obavijesti

Sport

Komentari 9

Chelsea i United sigurni, Kova nije igrao, Arsenal opet kiksao

Chelsea i United sigurni, Kova nije igrao, Arsenal opet kiksao
1

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić ostao je na klupi Chelseaja u pobjedi protiv Burnleyja dok je United uvjerljivo slavio protiv Norwicha 4-0. Mladi Abraham postavlja rekorde dok odlične dane prolazi i Rashford

VIDEO

U 22. kolu engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester United ostvarili su u subotu uvjerljive pobjede, Arsenal je i dalje u krizi, a Leicester je kod kuće neočekivano izgubio od Southamptona .

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić ostao je na klupi Chelseaja, koji je dobio Burnley s 3-0 pogocima Jorginha (27-pen), Abrahama (38) i Hudson-Odoija (49). Mladi Abraham nastavlja rešetati protivničke mreže, zabio je svoj 13. u ligi ove sezone i sada je samo Frank Lampard ispred njega kao jedini Englez koji je zabio više golova u jednoj sezoni za Chelsea.

Uvjerljiv je bio i Manchester United, koji je protiv zadnjeg Norwicha slavio s 4-0. Dva gola zabio je Rashford (27, 52-pen), a po jedan Martial (54) i Greenwood (76). Rashford je svoj 200. nastup za 'crvene vragove' u svim natjecanjima obilježio sa stilom i postigao je 18. gol ove sezone ukupno. Jedino je Raheem Sterling ispred njega (20).

Southampton, koji je do nedavno bio u zoni ispadanja, nastavio je pozitivan niz. U posljednjih pet kola ostvario je četiri pobjede i remi, a u subotu je iznenadio u gostima drugoplasirani Leicester, pobijedivši 2-1. Pobjednički gol zabio je Danny Ings u 81. minuti.

Arsenal se morao zadovoljiti remijem u gostima kod Crystal Palacea (1-1). Pierre-Emerick Aubameyang je u 12. minuti donio prednost "topnicima", a Crystal Palace je izjednačio 54. pogotkom Jordana Ayewa.

No, u 67. minuti Arsenal je ostao s igračem manje, jer je Aubameyang zbog neopreznog starta dobio crveni karton, pa su gosti na kraju morali spašavati remi. Očito je da je pred novim trenerom "topnika" Mikelom Artetom puno posla.

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu