Obavijesti

Sport

Komentari 1

Chelsea u sudačkoj nadoknadi ostao bez prvog mjesta u grupi

Chelsea u sudačkoj nadoknadi ostao bez prvog mjesta u grupi

Juventus je zahvaljujući golu Zenita u samom smiraju susreta protiv Chelseaja završio na prvom mjestu (3-3), a londonski će klub ići na neke teže protivnike

VIDEO

Nogometaši Juventusa osvojili su prvo mjesto u skupini H Lige prvaka, a to mogu zahvaliti prije svega Zenitu koji je u drugom susretu skupine odigrao 3-3 protiv europskog prvaka Chelseaja. Uoči posljednjeg kola Chelsea i Juventus su bili bodovno poravnati i osigurali su prolaz, a u zadnjih 90 minuta je odlučeno tko će osvojiti "jedinicu". 

Londonski "Bluesi" su bili bolji u međusobnom srazu s torinskom "Starom damom" pa bi im pobjeda u St Peterburgu protiv Zenita sigurno donosila prvo mjesto. Europski prvak na koncu nije uspio, a u susretu prepunom obrata Zenit je zabio za 3-3 u četvrtoj minuti nadoknade.

Champions League - Group H - Juventus v Malmo FF

U drugom susretu Juve je pobijedio Malmö sa 1-0 i osvojio prvo mjesto. Zenit je treći i seli u Europsku ligu, dok je europska sezona završila za Malmö. Torinska "Stara dama" je pobjedu izborila golom Moisea Keana u 18. minuti. Federico Bernardeschi je sjajno ubacio "vanjskom", a Kean glavom pogodio za 1-0. Nakon toga u Torinu su više pratili ogled u Zenita i Chelsea, nego što su razmišljali o golu švedskog sastava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom dvoboju vidjeli smo sjajan nogomet i niz obrata. Gosti su poveli, Zenit je potom okrenuo rezultat u svoju korist. Englezi su uzvratili s dva gola za novo vodstvo, a u posljednjim trenucima ruski prvak je šokirao europskog prvaka. Chelsea je poveo već nakon 82 sekunde igre golom Time Wernera. Bio je to najbrži pogodak "Bluesa" u Ligi prvaka, a do sada je rekord držao John Terry koji je u studenom 2014. protiv Schalkea zabio nakon 86 sekundi.

Champions League - Group H - Zenit St Petersburg v Chelsea

Međutim, Zenit je do kraja poluvremena uspio okrenuti rezultat. Izjednačio je Claudinho u 38. minuti pogodivši glavom na ubačaj Douglasa Santosa, a samo tri minute kasnije Sardar Azmoun je zabio za 2-1. Gosti su izgubili loptu na centru, Malcom je sjajno asistirao Azmounu koji je sa sredine terena jurnuo prema engleskim vratima i zabio za 2-1.

Chelsea je uspio izjednačiti u 62. minuti golom Romelua Lukakua, a kada je Werner u 83. minuti svojim drugim golom na utakmici doveo "Bluese" u vodstvo 3-2 činilo se kako će gosti do punog plijena. No, Magomed Ozdoev je fantastičnim  udarcem s ruba kaznenog prostora u trećoj minuti nadoknade zabio za 3-3.

Champions League - Group H - Zenit St Petersburg v Chelsea

Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za Zenit, dok je Mateo Kovačić na suprotnoj strani izvan stroja zbog ozljede i koronavirusa. U drugom susretu Antonio je za Malmö igrao do 49. minute. Juve je osvojio prvo mjesto i status nositelja u ždrijebu sa 15 bodova, Chelsea na drugom mjestu ima 13, Zenit je treći s pet bodova, a Malmö na začelju ima jedan bod.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu