Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ciao, ragazzi! Ibra je blizu Milana, Raiola sve dogovorio?

Ciao, ragazzi! Ibra je  blizu Milana, Raiola sve dogovorio?
1

Zlatan je već igrao u Milanu i donio im je posljednji naslov prvaka Italije. On bi se htio vratiti, a i Milan bi ga rado htio opet vidjeti u crveno-crnom dresu. Upravo im je on donio posljednji naslov prvaka...

VIDEO

Dođoh, vidjeh, pobijedih. Hvala LA Galaxy što ste mi pomogli da se ponovno osjećam živim. Navijačima Galaxyja - željeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja... Vratite se gledanju bejzbola, napisao je Zlatan Ibrahimović na društvenim mrežama prije tjedan dana i tako se na svoj način oprostio od LA Galaxyja gdje je igrao prethodne dvije godine.

Pokretanje videa...

00:04

Ugovor mu istječe u siječnju i sada je potpuno jasno da ga Šveđanin neće produžiti s Amerikancima jer se želi vratiti u Europu. To je odmah bilo dovoljno da strani mediji krenu spominjanjem njegovog imenu u kontekstu mnogih klubova, a čini se da je Milan najbliže njegovom dovođenju. Njegov menadžer Mino Raiola je srijedu proveo na San Siru gdje je pregovarao sa čelnicima Milana, a Šveđanin želi ugovor do 2021. godine, piše Sky Sport Italia. Njega su željeli i Atalanta, Bologna, Napoli, ali Rossoneri ipak imaju prednost. 

ITA, Serie A, Atalanta Bergamo vs AC Mailand

Razlog sigurno znate. Zlatan je već igrao u Milanu i donio im je posljednji naslov prvaka Italije, on bi se htio vratiti, a i Milan bi ga rado htio opet vidjeti u crveno-crnom dresu. Jasno, Ibra ima 38 godina i pitanje je jel' može odgovoriti zahtjevima talijanske lige, no Rossoneri mu očito vjeruju i nadaju se da će s njim barem malo podignuti igru i poziciju na ljestvici jer trenutačna situacija ne dolikuje klubu takve veličine kao što je Milan.

Sad koliko je ovo sve istina, ne znamo, ali mogli bi saznati u siječnju i zimskom prijelaznom roku kada će Ibrahimović postati slobodan igrač i Milan će ga moći dovesti za besplatno. Njegov dolazak sigurno bi obradovao i trenera Piolija koji muku muči s napadačima. Poljak Piatek nije baš u bajnoj formi, a pravu zamjenu za njega nema. Milan nakon 12 kola ima samo 13 bodova što ih je smjestilo na 14. poziciju. Naravno da se to ne sviđa Zvonimiru Bobanu i Paolu Maldiniju koji su preuzeli sportsku politiku kluba i to žele što prije promijeniti.

Ibrahimović je u Milanu igrao od 2010. do 2012. te je s njima osvojio Scudetto. U te dvije godine zabio je 56 golova u 85 utakmica. Što se nas tiče, mi bih ga rado voljeli vidjeti bar još jednu sezonu u Europi. Ipak, već nam je pokazao da je prerastao MLS i da itekako ima još puno toga za ponuditi.

Veliki Šveđanin je u karijeri igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i za LA Galaxy.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener