Sport

Komentari 4

Cibalijin trener: Podržali smo dečke, neko vrijeme su već bez plaće, ali o bojkotu nema priče

Cibalijin trener: Podržali smo dečke, neko vrijeme su već bez plaće, ali o bojkotu nema priče

To je bio jedan od načina iskazivanja trenutnog stanja u klubu, jer to su ipak dečki koji imaju obitelji, sad su već neko vrijeme bez plaća i moraju od nečega živjeti, rekao nam je Cibalije Tomislav Radotić

Sve se već zna, ne želimo dodatno to provlačiti po medijima. Nemam dopuštenje kluba da govorim o toj temi, javio nam se kratko jedan od članova vinkovačke svlačionice nakon pobjede Cibalije protiv BSK-a iz Bijelog Brda 4-0.

No, sama je utakmica, bez obzira na visok rezultat, malo pala u drugi plan. Naime, domaći su nogometaši na početku utakmice klečali 30 sekundi. Kao poruka upravi i Gradu jer tri su mjeseca bez plaće i baš ne vide svijetlu budućnost svoga kluba.

- Stožer je bio upoznat sa situacijom i dečki su imali našu punu podršku. To je bio jedan od načina iskazivanja trenutnog stanja u klubu, jer to su ipak dečki koji imaju obitelji, sad su već neko vrijeme bez plaća i moraju od nečega živjeti - rekiao nam je trener Cibalije Tomislav Radotić pa nastavio:

- Bojkot? Ma to nam ne pada napamet! S dečkima imamo dogovor da se na terenu ponašamo kao da smo Real Madrid, bez obzira na sve i ove teške okolnosti. Samo ja ne mogu biti siguran koliko će dečki moći dolaziti na treninge i utakmice bez novca.

 Cibalia je treća u drugoj ligi, s bodom manje od Vukovara, ali vodeći Rudeš bježi joj deset bodova. A priče o stranim ulagačima stalno dolaze i brzo se rasplinju.

- Što se tiče stanja u klubu, na to vam trenutačno ne mogu odgovoriti. Mogu se samo nadati da će uskoro biti sve u redu. Cibalia je ipak kultni klub, jedan od onih uz koje smo odrastali u HNL-u i stvarno bi bila šteta da jedan takav klub završi kao što je završio Varteks - zaključio je Radotić.

Najčitaniji članci