Obavijesti

Sport

Komentari 4

Cijeli stadion htio je da Škorić puca penal, ali trener nije dao. 'Znalo se tko ga treba izvoditi'

Cijeli stadion htio je da Škorić puca penal, ali trener nije dao. 'Znalo se tko ga treba izvoditi'

Osijek je u 25. kolu HNL-a remizirao sa Šibenikom i nastavio s katastrofalnim rezultatima, a Mile Škorić odigrao je posljednju utakmicu uoči odlaska u Kinu

VIDEO

Mile, Mile, Mile, orilo se Gradskim vrtom nakon što je Osijek u završnici utakmice protiv Šibenika izborio kazneni udarac.

Želja navijača bila je jasna. Mili Škoriću (31) bila je to zadnja utakmica za njegov najdraži klub, svi su htjeli da to bude oproštaj kakvog zaslužuje. S loptom u mreži i pobjedom za kraj. Igrači su se međusobno gledali, kao da su i oni htjeli da Mile bude izvođač. No, trener Osijeka Borimir Perković mislio je drugačije. Mijo Caktaš izveo je penal, Lovre Rogić obranio, Osijek je na kraju remizirao 0-0, a Škorić se s gorkim okusom oprostio od svog Osijeka kojeg trese nemila kriza.

- Imamo dogovor prije utakmice, znalo se tko treba izvoditi penal. To je Mijo Caktaš. Nažalost, nije zabio, ali nije ni prvi ni zadnji da fula. Nadali smo se do zadnje sekunde da možemo zabiti pa zato nisam htio izvaditi Škorića iz igre. Želja je bila dobiti utakmicu, a navijači su se ipak oprostili od Škorića. Želimo mu svu sreću - rekao je trener Borimir Perković.

Osijek: Utakmica između Osijeka i Hajduka u 25. kolu Prve HNL

Osječki crni niz produžio se na osam utakmica bez pobjeda. Klub je na rubu velike provalije, nekad sigurno treće mjesto sad je itekako postalo upitno. Brojni klubovi pušu za vratom i s ovakvom igrom, 'bijelo-plavi' teško će do pozicije koje vodi u Europu.  A do nje će morati bez miljenika osječke publike, svog kapetana i čovjeka koji je u subotu ispisao 334. stranicu u dresu Osijeka pa se oprostio u suzama. Zaglavio je u vrtlogu emocija, brojne slike prošle su pred njim. Karijeru će nastaviti u kineskom prvoligašu Cangzhou Mighty Lions.

Mile Škorić odigrao je posljednju utakmicu za Osijek

- Iako nismo pobijedili, ima stvari s kojima mogu biti zadovoljan. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmica proraditi i zabijati golove. Slijedi pauza. Dva tjedna ispred nas je dosta vremena. Pokušat ćemo iskoristiti to vrijeme što bolje - kazao je Perković.

Šibenik je nastavio u dobrom tonu nakon senzacije protiv Dinama. S novim bodom odmaknuli su se Gorici na plus osam, a Damir Čanadi mogao je biti zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

- Dobar rezultat za nas, posebno s obzirom na kazneni udarac. Da smo dobili taj gol bili bismo jako nesretni jer smo bili jako disciplinirani i uvijek opasni. Možda nam fali zadnji pas, neki tajming, ali mislim da smo dobro odigrali, a Rogić nas je držao da možemo taj bod uzeti. Osijek, iz moje perspektive, nije imao neku veliku šansu. Dobro smo kontrolirali utakmicu, momčad je jako dobro odigrala. Sretni smo da imamo dobru obranu i dovoljnu širinu kadra. Nakon pauze nam dolaze Hajduk, Dinamo i Rijeka. Treba se sad odmoriti, borimo se za ostanak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom