Obavijesti

Sport

Komentari 113

Čilić dobio dramu u pet setova! Čeka ga crna mačka Del Potro

Čilić dobio dramu u pet setova! Čeka ga crna mačka Del Potro
3

Marin Čilić ponovio je prošlogodišnji uspjeh karijere na Roland Garrosu i ušao u četvrtfinale nakon pobjede u pet setova nad Talijanom Fabiom Fogninijem 6-4, 6-1, 3-6, 6-7(4), 6-3

VIDEO

Marin Čilić izborio je četvrtfinale Roland Garrosa! Najbolji hrvatski tenisač i četvrti na svjetskoj ljestvici nakon troipolsatne borbe slomio je Talijana Fabija Fogninija 6-4, 6-1, 3-6, 6-7(4), 6-3. Izjednačio je tako najbolji rezultat na pariškoj zemlji, gdje je i lani bio među posljednjih osam.

Činilo se kako će naš osvajač US Opena i finalist Wimbledona te Australian Opena vrlo lako zaključiti posao protiv borbenog Fogninija kojega je dobio dvaput u njihova tri dosadašnja meča.

Sve je, naime, dobro funkcioniralo za Međugorčanina koji je prvi set osvojio 6-4 napravivši drugi break u prvom setu. Početkom drugog podebljao je prednost i otišao na 3-0, a Fognini se žalio na probleme s kretanjem te je popio čarobnu pilulu. Nakon što je drugi set izgubio 6-1, meč se počeo okretati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
French Open - Roland Garros

Osvojio je Fognini treći set 6-3, a Marin je u izjednačenom četvrtom imao meč-loptu kod vodstva 5-4 na Talijanov servis, ali nije je pretvorio. Otišao je set u tie-break koji je pripao Fogniniju.

Vikao je Čilić na sebe, bacao stvari po klupi, nije vjerovao što mu se to događa, a onda je pronašao dodatnu snagu i napravio dva breaka u petom setu za veliku pobjedu.

Među posljednjih osam čekat će ga stari znanac Juan Martín del Potro. Igrali su 12 puta, a čak 10 puta slavio je Argentinac, od čega posljednjih sedam. Vrijeme je za prekid toga niza...

I Pavić i Dodig među osam

Dobrom danu Hrvata u Roland Garrosu pridružili su se i specijalisti za parove Mate Pavić i Ivan Dodig, ušavši u četvrtfinale mješovitih parova.

Pavić je s kanadskom partnericom Gabrielom Dabrowski, s kojom je osvojio ovogodišnji Australian Open, pobijedio nizozemski par Demi Schuurs/Matwe Middelkoop 6-4, 6-4.

Ivan Dodig s Tajvankom Latishom Chan svladao Amerikanku Nicole Melichar i Austrijanca Alexandera Peyu 2-6, 6-4, 10-7.

Kako Pavić u polufinalu igra protiv Slovenke Katarine Srebotnik i Meksikanca Santiaga Gonzáleza, a Dodig protiv Njemice Anne-Lene Grönfeld i Kolumbijca Roberta Faraha, mogli bismo gledati svehrvatsko finale u Parizu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener