Obavijesti

Sport

Komentari 4

Čilić i Ćorić slobodni u Miamiju, Fett prokockala servis za meč

Čilić i Ćorić slobodni u Miamiju, Fett prokockala servis za meč
1

Dva Hrvata bit će postavljeni igrači na posljednjem turniru prije zemljane sezone. Marin Čilić je drugi, a Ćorić je 29. nositelj. Ždrijeb je u prvom kolu spojio pobjednicu Indian Wellsa sa Serenom Williams...

VIDEO

Nakon Indian Wellsa, na rasporedu je novi turnir iz serije Masters 1000 u obje konkurencije. 

Marin Čilić je postavljen za drugog nositelja i u prvom kolu je slobodan. U drugom kolu igrat će protiv pobjednika susreta između Amerikanca Taylora Fritza i Francuza Pierrea-Huguesa Herberta.

Borna Ćorić je također slobodan u prvoj rundi, a zatim ga očekuje bolji iz susreta Amerikanca Donalda Younga i Argentinca Leonarda Mayera.

Od naših tenisača Ivo Karlović jedini mora odmah u 'vatru'. U prvom kolu ga očekuje Kanađanin Pospisil, 77. tenisač svijeta. Do sada su igrali četiri puta, a 27-godišnji Pospisil je slavio tri puta. Karlović je jedinu pobjedu ostvario 2013. u Newportu. U slučaju pobjede 'div sa Šalate' bi u drugom kolu zaigrao protiv Rusa Andreja Rubleva, a treće kolo bi moglo donijeti hrvatski okršaj Čilić - Karlović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za prvog nositelja postavljen je Švicarac Roger Federer koji je u prvom kolu slobodan, a u drugom kolu će igrati protiv nekog od kvalifikanata.

Kod tenisačica, Petra Martić u prvom kolu igrat će protiv Amerikanke Lauren Davis, djevojke koja je na Australian Openu odigrala najduži meč turnira sa Simonom Halep i izgubila 15-13 u trećem setu.

Nakon ranog ispadanja u Indian Wellsu, Donna Vekić prolaz će tražiti protiv Talijanke Camile Giorgi, koju je svladala 2013. na travi u Birminghamu. U Miamiju se nastavila agonija Jane Fett. Mlada Vrbovčanka imala je 6-4 i 5-2 protiv Slovakinje Barbore Krejčikove u prvom kolu kvalifikacija, no ispustila je sedam uzastopnih gemova, a na kraju je predala meč.

Uvjerljivo najzanimljiviji meč prvog kola trebao bi biti onaj između pobjednice Indian Wellsa, Naomi Osake, te Serene Williams, koja nakon rođenja kćeri nema zaštićen ranking pa na turnirima igra s pozivnicom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića