Obavijesti

Sport

Komentari 169

Čilić bez šanse: Đoković je u Monte Carlu pomeo Marina...

Čilić bez šanse: Đoković je u Monte Carlu pomeo Marina...
3

Najbolji hrvatski tenisač izgubio je 12. put u nizu protiv Novaka Đokovića. Čilić je prvi set izgubio za 23 minute. U drugom je bio nešto bolji, ali nedovoljno (0-6, 3-6)

VIDEO

Kratko je trajala Marinova avantura u četvrtfinalu Monte Carla. Nakon samo sat vremena i sedam minuta, Marin Čilić spremao je stvari na terenu. 

Novak Đoković pobijedio je 6-0, 6-3 i bez problema prošao u polufinale turnira.

Čilić je na turniru na kojem je pokazao naznake da može biti onaj Čilić s US Opena ipak naletio na igrača koji ne prašta. Ni najmanju pogrešku. A kamoli hrpu pogrešaka kakve je napravio Marin u ovom meču. 

Bio je to 12. uzastopni Marinov poraz od Đokovića. Poraz koji ne daje previše nade da bi u njihovom sljedećem meču nešto moglo biti drugačije.

Prvi set gotov za 23 minute

Čilić je u prvom setu imao 9 osvojenih poena. Ukupno. Đoković je poveo nakon 23 minute. Toliko je trajao prvi set. U drugom je hrvatski tenisač ponovno krenuo gubitkom servisa. 

Ali barem je nešto odigrao. Počeo je bolje potezati, kao da je ušao u ritam. No prekasno je bilo...

Monte Carlo, četvrtfinale:

Čilić - Đoković 0-6, 3-6

UŽIVO: Čilić - Đoković 0-6, 3-6

  • DRUGI SET: Deja-vu. Marin opet kreće s izgubljenim servisom. Đoković je poveo 2-0, a Marin je konačno osvojio gem. Srbin vodi 2-1 i servira. Đoković je poveo 3-1. Marin igra bolje u drugom setu, ali nedovoljno dobro za Đokovića, koji vodi 3-2 i ima servis. Marin se drži u drugom setu, ali i dalje ima break zaostatka. Novak vodi 4-3. Srbin je poveo 5-3. Marin servira. Nije uspio. Kraj. Đoković je slavio 6-3.
  • PRVI SET: Loš Marinov početak. Izgubio je servis na startu. Đoković je bez problema poveo 2-0. Čilić je izgubio i drugi servis gem u nizu. Srbin vodi 3-0. Marin kao da igra protiv zida. Poveo je Novak 4-0. Marin je izgubio treći servis zaredom. Katastrofa u Monte Carlu... Đoković je uzeo prvi set sa 6-0. Marin je izgubio za 23 minute, osvojio je tek 9 poena, 33 % poena na prvom servisu...
  • 13:05 Marin Čilić i Novak Đoković izašli su na teren. Zagrijavanje, a onda meč!
  • 12:55 Uskoro bi Marin Čilić i Novak Đoković trebali na teren u Monte Carlu. Čilić protiv prvog igrača svijeta traži prvu pobjedu nakon 11 poraza u međusobnim mečevima. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 169

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana