Obavijesti

Sport

Komentari 17

Čilić: Pa ja sam za Krajanov otkaz saznao preko novina...

Čilić: Pa ja sam za Krajanov otkaz saznao preko novina...
1

Teško je njega nagovarati, ako nije sve posloženo od vrha do dna. Moramo znati da nas u hrvatskom tenisu nema previše na vrhunskoj razini, rekao je Čilić o mogućem dolasku Ivaniševića na klupu

VIDEO

Marin Čilić nije bio dio hrvatske teniske reprezentacije u Madridu, a uz njega nije bilo ni izbornika Željka Krajana koji je par dana prije natjecanja postao 'bivši'.

- Ja bih naglasio da nam se neke stvari ne smiju ponavljati. Znamo svi da je “tajming” za otkaz Krajanu bio katastrofalan. Iskreno, ja o tome nisam ništa znao prije nego je izašlo u medijima. Zato govorim da nam se neke stvari ne smiju ponavljati. Ovo je primjer loše komunikacije - rekao je Mrnja za Sportske novosti pa se dotakao i mogućeg novog izbornika - legendarnog Gorana Ivaniševića!

Pokretanje videa...

03:41

- Teško je njega nagovarati, ako nije sve posloženo od vrha do dna. Moramo znati da nas u hrvatskom tenisu nema previše na vrhunskoj razini - rekao je Čilić pa otkrio kako je podržao novi format zbog dobrobiti mladih nada hrvatskog tenisa:

-  Tako je, pričali smo ranije zašto sam za promjene, a to je bilo prije svega kako bi Hrvatski teniski savez imao što veću korist od toga. U starom sustavu financijska korist saveza nije bila naročito velika, sada je drugačije. Lijepi se novci mogu zaraditi samim plasmanom na finale u Madrid, s tim novcem može se planirati i može se uložiti u napredak tenisa u Hrvatskoj. Meni je napredak tenisa i dobrobit za mlade uvijek bila na prvom mjestu - rekao je Marin pa otkrio koji je po njemu jedan od glavnih problema u Hrvatskoj:

- Znamo svi da u Hrvatskoj kaska rad s mladima i mi bismo svi htjeli da se to pokrene, da se počnu događati promjene, da se ovo što smo mi napravili s reprezentacijom ostavi za mlade tenisače. Zna se da više nemamo Nacionalni teniski centar, zna se da nam nedostaje dvorana za igranje tenisa. Ne znam ima li jedna u Dalmaciji. Znači, infrastruktura nam je katastrofalna - analizirao je Čilić te otkrio kako još nema planove za nadolazeću sezonu, a terapija je počela.

Hrvatska je u ovogodišnjem Davis Cupu ispala odmah u skupini nakon što su je porazile moćne španjolske i ruske momčadi predvođene Rafaelom Nadalom, odnosno Karenom Hačanovom, a u kvalifikacijama za završni turnir sljedeće godine Hrvatska će igrati na domaćem terenu s Indijom ili Pakistanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka