Obavijesti

Sport

Komentari 11

Cindrić u izboru za najboljeg rukometaša svijeta u 2017.

Cindrić u izboru za najboljeg rukometaša svijeta u 2017.
1

Uz sjajnog hrvatskog srednjeg vanjskog za istu poziciju kandidati su Mate Lekai, Andre Schmid i Nikola Karabatić. Cindrić je jedini hrvatski predstavnik u ovom prestižnom izboru portala Handball Planet

VIDEO

Sedmu godinu za redom specijalizirani rukometni portal Handball Planet organizirao je izbor najboljeg rukometaša svijeta. U ovogodišnjem izboru među 32 rukometaša samo je jedan Hrvat, a riječ je o Luki Cindriću na poziciji srednjeg vanjskog.

Za svaku poziciju plus izbor najboljeg obrambenog igrača u konkurenciji su po četiri rukometaša, a konkurenti Cindriću su Mate Lekai iz Veszprema, Nikola Karabatić iz PSG-a i Andy Scmid iz Löwena.

Popis je napravilo 30 rukometnih novinara iz cijelog svijeta, a najbolje će birati čitatelji portala u glasovanju koje traje do 7. prosinca. Njihovim glasovima dodat će se glasovi novinara nakon čega ćemo dobiti ime najboljeg na svijetu, najboljeg obrambenog igrača te najbolju sedmorku svijeta.

Od hrvatskih rukometaša nagradu za najboljeg osvojio je samo Domagoj Duvnjak koji je slavio u izboru 2013. godine. Nikola Karabatić jedini je s dvije pobjede (2014., 2015.), a premijernu nagradu uzeo je Laszlo Nagy. Pobjedu su odnijeli još i Filip Jicha te prošlogodišnji pobjednik Mikkel Hansen.

Za najbolje možete glasati OVDJE, a Luka Cindrić zasad drži drugo mjesto. U vodstvu je Mate Lekai, a odmah iza hrvatskog srednjeg vanjskog koji je s Vardarom osvojio Ligu prvaka je Nikola Karabatić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići