Sport

Komentari 56

Ćiro: Znao sam da je slabo, ali nisam vjerovao da će umrijeti. Družili smo se kao jedna obitelj

Ćiro: Znao sam da je slabo, ali nisam vjerovao da će umrijeti. Družili smo se kao jedna obitelj

Tužan sam i šokiran, kao da je otišao netko od mojih najbližih. Da nije njega, vjerojatno ne bismo osvojili onaj naslov 1982. U našem odnosu nikad nije bilo nijedne mrlje, rekao nam je Blažević

A sine, kako mogu biti, ovo je najgore što se moglo dogoditi, otišao nam je Cico, javio se drhtavim glasom trener svih trenera Ćiro Blažević (86).

On je vidio sav talent velikog nogometaša koji je preminuo u ponedjeljak u Zagrebu nakon kratke bolesti. Bio mu je trener u Dinamu u šampionskoj generaciji 1982.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Jučer sam se čuo s ravnateljem Merkura, zanimalo me sve o stanju našeg Cice. Znao sam da je slabo, ali nisam vjerovao da će umrijeti, to je strašno. Tužan sam i šokiran, kao da je otišao netko od mojih najbližih - rekao je Ćiro.

Bio je ključ prvog naslova zagrebačkog kluba u bivšoj državi nakon 24 godine.

- Na Cicu imam divne uspomene, da nije bilo njega, vjerojatno ne bi bilo ni one velike radosti koju smo svi mi dinamovci doživjeli 1982. godine, uvjeren sam u to - kaže Ćiro.

- Zlatko Kranjčar je bio odličan izbornik, pa i trener u Iranu, gdje sam i ja godinama bio. Sretan sam i ponosan što u našem odnosu nikada nije bilo niti jedne mrlje, ma ne da smo se družili i voljeli, pa mi smo bili kao jedna obitelj.

- Znam kako je sada Niki i cijeloj obitelji Kranjčar, nije im ni do čega. U tim su situacijama dominantni muk i tišina, nedostaju riječi, ostaje samo velika tuga - zaključio je legendarni Ćiro.

Najčitaniji članci