Obavijesti

Sport

Komentari 5

Čisti, čisti! Pogledajte kako su Osječani sredili svoj Gradski vrt

Čisti, čisti! Pogledajte kako su Osječani sredili svoj Gradski vrt
10

U Gradski vrt u utorak dolazi Slaven Belupo (16:00), a da bi travnjak bio spreman za utakmicu, pobrinuli su se svi zaposlenici osječkog kluba, uključujući igrače druge momčadi

VIDEO

Snijeg je opet zabijelio Hrvatsku, neke dijelove manje, a neke poput Slavonije više. A to je, konkretno u Gradskom vrtu, značilo da je vrijeme za akciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ondje u utorak dolazi Slaven Belupo (16:00), a da bi travnjak bio spreman za utakmicu, pobrinuli su se svi zaposlenici osječkog kluba, uključujući igrače druge momčadi.

Svi su "lopatali" i rješavali se bijele napasti, a akcija je trajala dok je Nenad Bjelica najavljivao dolazak Slaven Belupa.

- To pokazuje veliko zajedništvo da se utakmica sutra odigra - rekao je Osijekov trener.

- Imali smo regeneracijski trening poslije utakmice s Istrom, nekoliko igrača ima probleme pa do popodnevnog treninga nećemo znati jesu li spremni za utakmicu. Jurčević i Miérez imaju kartone, Ndockyt i Topčagić su ozlijeđeni, Grezda... Svi drugi su zdravi.

Osijek nakon 18 utakmica ima isti broj bodova kao i Dinamo i što vrijeme više odmiče, sve se više podgrijavaju šampionske ambicije.

- U našim rukama i nogama je to odavno, kad smo došli na šest bodova zaostatka, jer igramo s tim protivnikom još dvaput. Zadnje kolo pokazalo je da je jako teško pobjeđivati, da je liga dosta ujednačena, da nominalno male momčadi više nisu tako male, da su sposobne iznenaditi bilo koju momčad u HNL-u. To daje draž i zanimljivost ligi. Mi gledamo samo sebe i pokušavamo osposobiti našu momčad u svakoj utakmici. Nekad nam to uspije, nekad manje, nekad više. Kolo je bilo jako zanimljivo, a za nas je najvažnije da smo mi pobijedili - rekao je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače