Obavijesti

Sport

Komentari 0

City 'petardom' izbio na vrh: 'Spursima' londonski derbi...

City 'petardom' izbio na vrh: 'Spursima' londonski derbi...
1

Ovom pobjedom Man. City je izborio vrh, a s dva boda manje prate ga Chelsea i Tottenham. Napomenimo kako je prve minute nakon ozljede upisao Kevin De Bruyne koji je ušao u 58. minuti

VIDEO

Nakon što su Chelsea i Manchester United podijelili bodove (2-2) u ranijem terminu, od 16 sati odigrano je još šest utakmica Premier lige.

Manchester City očekivano se lako obračunao na Etihadu s Burnleyjem protiv kojeg su slavili uvjerljivu 5:0 pobjedu. Aguero je postigao prvi gol u 17. minuti pogodivši iz peterca, a u 54. vidjeli smo pomalo bizarno povećanje prednosti domaćina. 

 Sane je pao i tražio penal, na što su se igrači Burnleyja, misleći da je lopta napustila igru, grupno krenuli žaliti sucu. No, David Silva u međuvremenu je vratio loptu u igru i iza leđa gostiju dodao za Bernarda Silvu koji pogađa nebranjen gol!

Samo dvije minute potom City postiže treći gol, a radilo se o maloj majstoriji Fernandinha koji je rasparao mrežu udarcem s ruba šesnaesterca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Spursi - kapetanski klub: Imaju čak osam kapetana u repkama
Spursi - kapetanski klub: Imaju čak osam kapetana u repkama

Brazilski veznjak sudjelovao je i kod posljednjeg gola, koji je bio - čudesan! Postigao ga je Mahrez u 83. minuti pogodivši iskosa, s oko 18 metara, neobranjivo u suprotne rašlje! Točku na 'i' stavio je Sane u zadnjoj minuti regularnog dijela.

Ovom pobjedom Man. City je izborio vrh, a s dva boda manje prate ga Chelsea i Tottenham. Napomenimo kako je prve minute nakon ozljede upisao Kevin De Bruyne koji je ušao u 58. minuti.

U londonskom derbiju Tottenham je kod West Hama slavio s minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Eric Lamela u 44. minuti. 

Kadeti Dinama briljiraju u Istri: Demolirali su Manchester City!
Kadeti Dinama briljiraju  u Istri: Demolirali su Manchester City!

Watford je na Molineauxu kod Wolvesa slavio s 2:0 golovima Capouea i Pereyre koji su zabijali u razmaku od samo jedne minute - u 20. i 21. minuti susreta!

Domaći poraz doživio je i Newcastle od kojeg je bolji bio Brighton s 1:0. Pobjedu gostima donio je Kayal u 29. minuti. Bournemouth Southampton odigrali su bez golova (0:0).

A susret s najviše golova gledali smo u Walesu gdje je Cardiff preokretom slavio s 4:2 protiv Fulhama. Londonska momčad povela je preko Schurrlea u 11. minuti, izjednačio je Murphy već u 15., a Reid preokrenuo u 20. minuti.

Novo poravnanje donio je Sessegnon u 34., ali novo vodstvo domaćinu donio je Paterson u 65. minuti. Tri boda osigurao je Harris dvije minute prije kraja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu