Obavijesti

Sport

Komentari 31

City se praktički oprostio od naslova i dao šansu Bilićevima

City se praktički oprostio od naslova i dao šansu Bilićevima
1

Umjesto da izbije na treće mjesto i zadrži kakve-takve šanse za naslov, Manchester City odigrao je 0-0 kod davljenika Norwicha i mogao bi iskompromitirati čak i nastup u Ligi prvaka

VIDEO

Nogometaši Manchester Cityja potpuno su izgubili korak s Leicesterom u borbi za naslov prvaka Engleske, nakon što su u subotu odigrali samo 0-0 na gostovanju kod Norwicha te sada za vodećom momčadi zaostaju devet bodova devet kola prije završetka prvenstva.

Osim što su "građani" ovim rezultatom gotovo sigurno ispali iz borbe za naslov, dali su novu šansu Slavenu Biliću i njegovu West Hamu koji sada za četvrtim mjestom, koje jamči kvalifikacije za Ligu prvaka, zaostaje samo dva boda.

Od sedam predviđenih dvoboja 30. kola Premier lige u subotu su odigrane samo tri utakmice, dok su preostale četiri odgođene zbog sudjelovanja klubova u FA kupu.

Bournemouth je ostvario važnu domaću pobjedu 3-2 nad Swanseajem te se s 38 bodova privremeno popeo na 13. mjesto, dok je Swansea ostao na 16. s 33 boda. Domaći su dvaput vodili pogocima Gradela (37') i Kinga (50'), gosti se dvaput vraćali golovima Barrowa (39') i Sigurdssona (62'), a tri boda vrijedan gol za konačnih 3-2 postigao je Cook (78').

Southampton je slavio na gostovanju kod Stokea 2-1. Dvostruki strijelac za goste u prvom dijelu bio je Pellè (11', 30'), a Arnautović (52') je u drugom poluvremenu samo uspio smanjiti zaostatak domaće momčadi.

Vodeći Leicester je iz 29 nastupa sakupio 60 bodova, a drugoplasirani Tottenham ih ima 55. Arsenal je treći s 52 boda. U zoni ispadanja su Norwich s 25 bodova iz 30 utakmica, Newacstle s 24, ali i dvije utakmice manje, te Aston Villa sa 16 iz 29 nastupa.

U nedjelju (17 sati) će biti odigran dvoboj Aston Ville i Tottenhama, a u ponedjeljak (21 sat) vodeći Leicester dočekuje Newcastle.

Premiership, 30. kolo:

  • Norwich - Manchester City 0-0
  • Bournemouth - Swansea 3-2
  • Stoke - Southampton 1-2
  • Manchester United - Crystal Palace odgođeno
  • Sunderland - Everton odgođeno
  • West Ham - Watford odgođeno
  • Arsenal - WBA odgođeno
  • Liverpool - Chelsea odgođeno
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika