Obavijesti

Sport

Komentari 0

Clippersi deseti put zaredom srušili Lakerse. Zubac solidan

Clippersi deseti put zaredom srušili Lakerse. Zubac solidan

Ivica Zubac je odigrao 36 minuta i 14 sekundi za Clipperse i uz stopostotan šut iz igre (4/4) na kraju je sakupio deset koševa pridodavši tome osam skokova

VIDEO

Ivica Zubac je ostvario sinoć solidan učinak u gradskom derbiju u kojem su njegovi LA Clippersi sa 114-101 pobijedili LA Lakerse, Bojan Bogdanović je bio jedan od boljih strijelaca u još jednom porazu svojih Detroit Pistoinsa, a Dario Šarić je ubacio pet koševa u slavlju svojih Phoenix Sunsa.

Ivica Zubac je odigrao 36 minuta i 14 sekundi za Clipperse i uz stopostotan šut iz igre (4/4) na kraju je sakupio deset koševa pridodavši tome osam skokova, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i dva bloka.

Paul George je bio najbolji strijelac u pobjedi Clippersa, utakmicu je završio sa 29 koševa, dok je Norman Powell ubacio 18.

NBA: Cleveland Cavaliers at Los Angeles Clippers

Lakersima, kojima je ovo četvrti poraz zaredom, nije pomoglo 30 koševa LeBrona Jamesa koji je igru napustio šest minuta prije kraja zbog ozljede. Anthony Davis je dodao 21 poen i devet skokova.

Boston Celtics su kod kuće sa 128-112 bili bolji od Detroit Pistonsa Bojana Bogdanovića koji je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa 17 koševa (šut iz igre 6/11, trice 1/4) jednom asistencijom i jednom ukradenom loptom u nešto više od 26 minuta provedenih na terenu.

NBA: Detroit Pistons at Milwaukee Bucks

Celticse je do pobjede predvodio Jayson Tatum sa 31 ubačajem, Jaylen Brown je dodao 30 koševa, a pričuva Sam Hauser 24.

Najbolji pojedinac Detroita bio je Jaden Ivey sa 19 koševa i deset skokova.

Phoenix Suns su u gostima sa 129-117 nadigrali Minnesota Timberwolvese. Gostujuća momčad je u prvoj četvrtini napravila seriju 14-0 i tu prednost nije ispustila do kraja utakmice. 

U redovima Phoenixa najbolji je bio Devin Booker sa 32 pogotka i 10 asistencija. Mikal Bridges je dodao 31 koš, a Dario Šarić u 12:46 minuta ubacio pet koševa (šut iz igre 2/4, trice 0/1) i upisao dva skoka te dvije asistencije.

Rudy Gobert je predvodio Minnesotu sa 25 koševa i 11 skokova. Pratili su ga Jaden McDaniels sa 24 i D'Angelo Russell sa 20 pogodaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera