Obavijesti

Sport

Komentari 4

Clippersi srušili Lakerse, Zubac je izluđivao LeBrona i društvo!

Clippersi srušili Lakerse, Zubac je izluđivao LeBrona i društvo!

Ivica je zabio 19 koševa uz šut osam od 11 i bio je drugi najbolji strijelac svog kluba, a uz to je imao devet skokova, tri asistencije i dvije blokade. Bio je posebno motiviran protiv svog bivšeg kluba

VIDEO

LA Clippersi opet su pokazali tko je gazda u gradu. Po sedmi put zaredom.

Momčad hrvatskog reprezentativca Ivice Zupca razmontirala je Lakerse 132-111 u gradskom derbiju te tako po četvrti put ove sezone slavila protiv mrskih gradskih rivala.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

I jedni i drugi muče se ove sezone, no u puno većim problemima su Lakersi koji su upali u crnu. A iz nje ih ne uspijeva izvući niti LeBron James. S pet uzastopnih pobjeda LA Clippersi su došli do učinka 34-31 i čvrsto drže osmo mjesto koje ih vodi u play-in. No, igraju fantastično u posljednje vrijeme i šesto mjesto, koje drži Denver s 36-26, nije neuhvatljivo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Los Angeles Lakers at Los Angeles Clippers

Devetoplasirani Lakersi su doživjeli četvrti uzastopni poraz i sa 27-35 nemaju sigurnu poziciju za ulazak u razigravanje za playoff u kojem će nastupiti klubovi koji će na kraju osnovnog dijela sezone biti plasirani od sedmog do desetog mjesta u obje konferencije.  

Pobjednika je predvodio Reggie Jackson koji je zabio 36 koševa, a fantastičan je bio i Ivica Zubac. Hrvatski centar dominirao je pod košem u u potpunosti zasjenio protivnike u 24 minute koliko je proveo na parketu. Zabio je 19 koševa uz šut osam od 11 i bio je drugi najbolji strijelac svog kluba, a uz to je imao devet skokova, tri asistencije i dvije blokade. Bila je to Ivičina ponajbolja izvedba ove sezone. Bio je posebno motiviran protiv bivšeg kluba koji ga je šikanirao prije tri godine kada ga je preko noći poslao u Clipperse. 

NBA: Los Angeles Lakers at Los Angeles Clippers

Ivica se u početku tražio, bio je član početne petorke, ali nije igrao puno. Nametnuo se Tyroneu Lueu u posljednje vrijeme, podignuo je razinu igre i to se vidi na njegovim izvedbama. A to je Clippersima došlo u pravi trenutak obzirom da su već duže vrijeme bez najboljih igrača Kawhija Leonarda i Paula Georgea. No, pokazali su da se i bez njih ne može, a tu bitnu ulogu ima timska igra. 

NBA: Los Angeles Lakers at Los Angeles Clippers

Očajne Lakerse predvodio je LeBron James s 26 koševa i osam skokova. No, ne pomaže više ni on. U seriji su od četiri poraza i tonu sve dublje. Ako se nešto ne promijeni, ostat će i bez mjesta koje vodi u play-in. A to bi bio težak udarac za prvaka iz 2020. godine.

Ostali rezultati:

Atlanta Hawks - Chicago Bulls             130-124
Boston Celtics - Memphis Grizzlies        120-107
Brooklyn Nets - Miami Heat                107-113
Toronto Raptors - Detroit Pistons         106-108
Dallas Mavericks - Golden State Warriors  122-113
San Antonio Spurs - Sacramento Kings      112-115 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića