Obavijesti

Sport

Komentari 2

Clippersi uzvratili Jazzerima: Bogdanović utrpao 23 koša!

Clippersi uzvratili Jazzerima: Bogdanović utrpao 23 koša!

Usprkos porazu, Jazz je i dalje vodeći u Zapadnoj konferenciji i čitavoj ligi s omjerom pobjeda i poraza 24-6, dok su Clippersi treći na Zapadu i čitavoj ligi sa 22-9...

VIDEO

Košarkaši Los Angeles Clippersa uzvratili su Utah Jazzu za domaći poraz otprije dva dana svladavši ih u petak na svom parketu sa 116-112 te tako prekinuli niz od devet uzastopnih pobjeda trenutačno vodećeg sastava NBA lige.

Bio je to tek drugi poraz Jazza u posljednje 22 utakmice.

Clippersi su tricom Beverleya poveli sa 107-94 dvije i pol minute prije kraja te se činilo kako je susret riješen, no Jazz je uzvratio serijom 13-3 i tricom Mitchella smanjio na samo 110-107 18 sekundi prije isteka vremena. Ipak, domaći igrači su u završnici susreta bili precizni s linije slobodnih bacanja pa sjajni Mitchell svojim tricama nije uspio kompletirati preokret.

NBA: Dallas Mavericks at Utah Jazz

Domaće je do pobjede vodio Kawhi Leonard sa 29 ubačaja, Lou Williams je s klupe dodao 19, dok je Donovan Mitchell ubacio 35 koševa za goste kod kojih je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović za 33:32 minute provedene na terenu ubacio 23 poena (šut za dva 4-6, trica 4-5, slobodna bacanja 3-4) uz po dva skoka i asistencije.

Kod Clippersa dobru rolu, poglavito skakačku, odradio je hrvatski centar Ivica Zubac, on je za 17:00 minuta provedenih u igri upisao tri koša (šut za dva 0-2, slobodna bacanja 3-4) uz osam skokova, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

Usprkos porazu, Jazz je i dalje vodeći u Zapadnoj konferenciji i čitavoj ligi s omjerom pobjeda i poraza 24-6, dok su Clippersi treći na Zapadu i čitavoj ligi sa 22-9, poraz manje uz utakmicu manje imaju drugoplasirani prvaci Los Angeles Lakersi.

NBA: Philadelphia 76ers at Phoenix Suns

Košarkaši Phoenix Sunsa sjajnom su igrom u četvrtoj četvrtini stigli do 132-114 pobjede na gostovanju kod New Orleans Pelicansa, a hrvatski reprezentativac Dario Šarić odigrao je skromnu utakmicu, za 10:27 minuta provedenih na parketu postigao je pet koševa (šut za dva 1-2, trica 1-3) uz tri skoka.

Šarić nije bio na terenu u posljendjoj četvrtini u kojoj su Sunsi fenomenalnom serijom 39-7 zaostatak od 91-102 pretvorili u prednost 130-109 uoči posljednje minute.

Ključan u toj velikoj seriji Sunsa bio je Chris Paul koji je vodio svoju momčad i napadački što šutovima što asistencijama, ali i obrambeno ukradenim loptama. Uz Paula briljanti su u tih posljednjih 12 minuta bili Jae Crowder realizacijski i DeAndre Ayton skakački. 

NBA: Philadelphia 76ers at Phoenix Suns

Paul je dvoboj okončao sa 15 koševa i čak 19 asistencija, Crowder je ubacio 20 poena, a Ayton se zaustavio na po 16 pogodaka i skokova. Ipak, najefikasniji kod pobjednika je bio Devin Booker sa 23 ubačaja.

Kod Pelicansa, koji su se potpuno ugasili u posljednjoj četvrtini, 25 koševa je ubacio Brandon Ingram, 23 je dodao Zion Williamson, a 21 Lonzo Ball.

Sunsi su sada na omjeru pobjeda i poraza 18-10, a Pelicansi na 12-17.

NBA: Denver Nuggets at Boston Celtics

Nikola Jokić došao je do još jednog triple-double učinka u pobjedi Denvera nad Clevelandom (120-103), ali zasjenio ga je nevjerojatni Jamal Murray koji je ubacio 50 koševa!

Posebno nevjerojatno je to što je imao postotak od fantastičnih 83 posto, odnosno pogađao je 21 od 25. Jokić je zabio 16 koševa uz 12 skokova i deset asistencija. Kod Clevelanda je najbolji bio već uobičajeno Colin Sexton koji je zabio 23.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje