Obavijesti

Sport

Komentari 0

Coca-Cola Cup okupio čak 3500 ekipa mladih malonogometaša

Coca-Cola Cup okupio čak 3500 ekipa mladih malonogometaša

Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha, a ove godine okupio je više od 3.500 ekipa

VIDEO

U Splitu se održala državna završnica Plazma Sportskih igara mladih u Coca-Cola Cupu, a radi se o najvećem malonogometnom turniru u Europi. 

Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha, a ove godine okupio je više od 3.500 ekipa. 

 Prvi put odigran je i Coca-Cola Cup za žene u kategoriji 2005. i mlađe, te dvije muške kategorije (2002. i mlađi) i (2005. i mlađi). 

Dominacija 'Hladnog tuša' i 'Lepih puca'

Prvo finale dana odmah je pokazalo sjajnu konkurenciju u godištu 2002. i mlađi.  Ekipa ''Hladan tuš'' iz Slavonskog Broda šokirala je Bjelovarčane iz ekipe ‘’OPG Franjić’’ sa 4:1 i slavila u odličnoj utakmici sa puno efektnih golova.

Najbolji vratar turnira je Stjepan Zeba (''Hladan tuš'', Slavonski Brod), najbolji strijelac turnira je Kristijan Kurpes (MNK Good Times, Jastrebarsko), dok je najbolji igrač turnira Domagoj Đurković (''Hladan tuš'', Slavonski Brod).

U kategoriji žena 2005. i mlađe treće mjesto osvojila je ekipa ŽNK ''Lideri'' iz Zagreba, dok su u velikom finalu igrale dvije ekipe iz Čakovca, Nogometna škola ''Međimurje'' i ''Međimurske lepe puce''. U napetom finalu pobijedila je ekipa ''Međimurske lepe puce'' sa 2:1.Najbolji vratar turnira je Barbara Kelava (Nogometna škola ''Međimurje'' ), najbolji strijelac  je Helena Damjanović iz Nogometne škole ''Međimurje'', dok je najbolja igračica turnira Ema Čurin iz ekipe ''Međimurske lepe puce''.

Šibenčani pokorili kategoriju do 15 godina

U finalu turnira u kategoriji 2005. i mlađi momčad MNK Koprno (Šibenik) pobijedila je momčad MNK Good Times (Jastrebarsko) sa 5:3 i osvojila turnir. Najbolji vratar turnira je Niko Mrčela (MNK Koprno, Šibenik), najbolji strijelac je Viktor Damjanić (MNK Koprno, Šibenik), dok je najbolji igrač Ivan Mučić (MNK Koprno, Šibenik).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka