Obavijesti

Sport

Komentari 22

Čolak i Kahlina opet briljirali, poljska Legia sve bliže Dinamu!

Čolak i Kahlina opet briljirali, poljska Legia sve bliže Dinamu!

Legija Varšava je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka pobijedila estonsku Floru 2-1 golovima Lopesa i Kapustke. Pobjednik ovog susreta će u trećem pretkolu igrati protiv Dinama ili Omonije

VIDEO

Hrvatski napadač Antonio Čolak nastavlja briljirati u redovima švedskog Malmöa, a s odličnim predstavama nastavio je i vratar Kristijan Kahlina u redovima Ludogoreca.

U prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka Malmö je pobijedio HJK Helsinki sa 2-1, a prvi pogodak na utakmici postigao je povremeni hrvatski reprezentativac Antonio Čolak. Bio je to njegov već deseti gol u dresu švedskog prvaka otkako je u ožujku ove godine stigao na posudbu iz PAOK-a.

Champions League - Second Qualifying Round - First Leg - Malmo FF v HJK Helsinki

Čolak je postigao pogodak u posljednjim trenucima prvog dijela. Izjednačio je Roope Riski u 68. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Anders Christiansen u 74. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čolak je od četiri gola Malmöa ove sezone u kvalifikacijama Lige prvaka zabio tri, a još sedam je zabio u prvenstvu gdje je vodeći strijelac ispred napadača Norrköpinga Nigerijca Samuella Adegbenroa sa šest pogodaka.

Champions League - Second Qualifying Round - First Leg - Malmo FF v HJK Helsinki

Podsjetimo, bivši igrač Rijeke je u PAOK preselio u rujnu prošle godine, no u Grčkoj se nije najbolje snašao i novu priliku je potražio u Švedskoj.

Za hrvatsku reprezentaciju Čolak je nastupio jednom, 2020. godine.

S identičnih 2-1 kazahstanski Kairat je u prvom susretu pobijedio Crvenu zvezdu sa 2-1, a pogodak za goste zabio je hrvatski nogometaš Dino Mikanović, ali u vlastitu mrežu.

Kairat je poveo u 23. minuti preko Josea Kantea, a gosti su izjednačili Mikanovićevim autogolom u 56. minuti. Mikanović je u Kairat stigao 2019. iz danskog Aarhusa, a prije toga je igrao za Hajduk.

Pobjedu domaćinu donio je Macky Bagnack u 79. minuti.

U susretu između Mure i Ludogoreca nije bilo golova, a bila je to treća uzastopna europska utakmica bugarskog kluba u kojoj hrvatski vratar Kristijan Kahlina nije primio gol. Podsjetimo, Ludogorec je u prvom pretkolu s dva puta po 1-0 izbacio Šahtjor Soligorsk.

U 15. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Legia je u Varšavi pobijedila estonsku Floru sa 2-1, a pogodak odluke zabio je Rafael Lopes u sudačkoj nadoknadi. Za 1-0 zabio je Bartosz Kapustka u trećoj minuti, a izjednačio je Rauno Sappinen u 53. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijeli susret za poljski sastav. Podsjetimo, pobjednik ovog dvoboja će u trećem pretkolu igrati protiv pobjednika susreta Dinama i Omonije. Prvu utakmicu na Maksimiru hrvatski je prvak pobijedio 2-0.

Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvario je PSV Eindhoven deklasiravši Galatasaray sa 5-1. Tri gola je zabio Eran Zahavi (2, 35, 84), a dva Mario Gotze (51, 88). Za turski sastav je zabio Emre Kilinc u 42. minuti.

Olympiakos je golom Madyja Camare u 29. minuti porazio Nefči iz Bakua.

Gvinejski veznjak je u 43. minuti pocrvenio, a u 63. minuti je isključen i gostujući branič Mert Celik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu