Obavijesti

Sport

Komentari 28

Čolak: Na televiziji sam vidio da ne idem na Svjetsko prvenstvo u Katar. Dalić me nije ni nazvao

Čolak: Na televiziji sam vidio da ne idem na Svjetsko prvenstvo u Katar. Dalić me nije ni nazvao

Bio sam jako sretan zbog Hrvatske, zbog onoga što smo postigli. Osvojiti još jednu medalju je nevjerojatan uspjeh. Nadam se da ću u budućnosti i sam biti dio toga, rekao je Čolak

VIDEO

Antonio Čolak je pred Svjetsko prvenstvo u Kataru bio u najboljoj formi od svih hrvatskih napadača. Igrao je na vrhuncu, do tada zabio čak 15 golova u 25 utakmica za Rangerse, no za njega nije bilo mjesta na popisu za Mundijal. Ispred njega bili su Andrej Kramarić, Marko Livaja, Bruno Petković i Ante Budimir. Obzirom da je Hrvatska osvojila broncu, ne može se reći da je Dalić pogriješio.

Čolak je trpao kao na traci na početku sezone, no došla je ozljeda i upao je u krizu iz koje nikako ne može izaći. Gol nije zabio od kraja listopada, a ispao je i iz prvih 11. Nekoliko puta je bio izvan sastava, dok je u posljednjih nekoliko utakmica dobio tek siću na terenu.

Brozović donio tri boda u teškoj utakmici protiv Slovačke

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svjetsko prvenstvo završilo je prije mjesec i pol, a Čolak se konačno oglasio o svemu. Ogorčen je na izbornika Zlatka Dalića jer ga nije niti nazvao i rekao mu da neće ići na Mundijal.

- Nije me ni nazvao. Saznao sam televizijskom prijenosu da nisam na popisu. No, ne želim to više komentirati, to je prošlost - rekao je Čolak za Scottish Sun.

Champions League - Group A - Rangers v Ajax Amsterdam

Ipak, nikome nije ništa zamjerio. Gledao je sve utakmice 'vatrenih' i bodrio ih. 

- Bio sam jako sretan zbog Hrvatske, zbog onoga što smo postigli. Osvojiti još jednu medalju je nevjerojatan uspjeh. Nadam se da ću u budućnosti i sam biti dio toga, a to će to zavisiti od mojih nastupa - poželio je napadač Rangersa. 

Nije ga bilo u Katru, ali dotaknuo je medalju od klupskog suigrača Borne Barišića.

- Uzeo sam njegovu medalju i pogledao je, prilično je teška bila. Slušao sam njegova priče i dobio prave insajderske informacije kako je bilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića