Obavijesti

Sport

Komentari 9

Conte: Pričate piz...ije! Sanchez je bio ozlijeđen, a ne 'na ledu'

Conte: Pričate piz...ije! Sanchez je bio ozlijeđen, a ne 'na ledu'

Trener Intera Antonio Conte je opet složio svoj mali dramulet, jednu od klasičnih predstava kroz koje traži vanjske neprijatelje jer bez njih valjda ne može funkcionirati. To mu je duševna hrana

VIDEO

Čak i kad mu momčad bez tri-četiri najbolja igrača 'asfaltira' protivnika sa 6-0, čak i kad kad press-konferencije nakon utakmice nisu licem u lice nego mu glasnogovornik čita pitanja, Antonio Conte nađe razlog da digne tenzije, prevali psovku, napravi barem mali rusvaj...

VIDEO: DOSTA JE 'LUDOG' INTERA, JA DONOSIM MIR

Pokretanje videa...

Antonio Conte, Inter 00:49

Inter je davljenicu Bresciju u srijedu dočekao bez našeg Brozovića (oporavljenik, za svaki slučaj sjedio na klupi), bez kartoniranog Škriniara, bez ozlijeđenog Sensija, a Lukaku i Eriksen dobili su predah pa odigrali smo zadnjih 20-ak minuta.

'Streljana' je krenula u petoj, a završila u 88. minuti. Young, Sanchez, D'Ambrosio, Gagliardini, EriksenCandreva: 6-0. Posebno je impresivan bio čileanski majstor na posudbi iz Man Uniteda, napokon oporavljeni Alexis Sanchez.

Došao je u Inter van natjecateljske forme, gotovo odmah se ozlijedio, skoro cijelu sezonu oporavljao, kad god je zdrav igra, a nakon utakmice kolega s portala FC Inter News 'usudio' se pitati 'Hoće li sada Alexis imati veću minutažu'?

- Veću minutažu? Pa čovjek je ozlijeđen tri četvrtine sezone. Doveli smo ga jer je klasa, čak i dok je lovio formu u tome smo mu pomagali tako što je uz posebne treninge ulazio makar s klupe. Od nastavka sezone igra na ama baš svakoj utakmici i meni sleti pitanje o njegovoj minutaži? Smiješno... Smiješno mi je kad čujem takve 'pizdarije' - okretao je Conte očima.

- Ne, ne znam no hoću li ga imati do kraja sezone, naša i Unitedova uprava to moraju riješiti. Normalno da sam jedva dočekao da igrač kojeg sam ja želio napokon bude spreman i zdrav. Pa ja skoro cijelu sezonu igram s dva napadača, Lukaku i Lautaro, plus Esposito koji je neki dan napunio 18 godina, koji je toliko mlad da prošle sezone nije igrao ni za juniore nego kadete. I čovjek mi postavi pitanje 'Hoće li Alexis sada dobiti više prostora'? Hoće, kao što ga je stalno imao: dok je bio zdrav! - završio je Conte svoj mali dramulet, jednu od klasičnih predstava kroz koje traži vanjske neprijatelje jer bez njih valjda ne može funkcionirati. To mu je duševna hrana.

Inače, FC Inter News je portal čiji je svaki novinar veliki navijač Intera i koji živi - samo od Intera, objavljujući i prenoseći ama baš svako slovo vezano uz sadašnje, bivše i potencijalno buduće Interove igrače, trenere, predsjednike, direktore, liječnike...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba