Obavijesti

Sport

Komentari 91

Ćorić protiv Federera: Igrat ću i uživati. Nemam što izgubiti...

Ćorić protiv Federera: Igrat ću i uživati. Nemam što izgubiti...
6

Borna Ćorić prvi je tinejdžer nakon Rafe Nadala koji je prošao u polufinale Dubaija. Rafa je to napravio prije 9 godina. Španjolac je tada imao 19 godina i uzeo je titulu

VIDEO

Borna Ćorić šokirao je trećeg igrača svijeta. Hrvatski tinejdžer slavio je u dva seta protiv Andyja Murraya u četvrtfinalu Dubaija (6-1, 6-3) u jednoj od najvećih pobjeda u karijeri. Nije ovo prvi put da naš 18-godišnji tenisač pobjeđuje trećeg u svijetu. To je već napravio prošle godine. Samo, tada je na poziciji trećeg igrača svijeta bio Rafa Nadal. Borna ga je  dobio 6-2, 7-6 u četvrtfinalu Basela.

REUTERS/PIXSELL

Borna je prvi tinejdžer koji je došao do polufinala Dubaija od Nadalovog uspjeha 2006. Rafa je tad imao 19 godina i osvojio je turnir. Murraya je "počistio" s terena. Hrvatski igrač prvi set je dobio 6-1, a kladionice su na tu mogućnost imale ponudu 1000/1. Murray je nestao za 79 minuta, a dobio je tek pet poena na Ćorićev servis.

VIDEO

- Ovo mi je jedna od najvećih pobjeda. Pokušavao sam igrati dobro i imati konstantu. Dobro sam se kretao, a bilo mi je bitno da što dulje ostanem u izmjenama - rekao je Borna nakon velike pobjede i dodao:

- Još se malo mučim protiv najboljih na svijetu kad igraju na visokom nivou. Onda moram biti 100 posto u igri kako bih im parirao. Kad sam na 100 posto, fizički i mentalno, mogu igrati sa svakim - rekao je Borna .

REUTERS/PIXSELL

Andy Murray teško je primio poraz od Borne.

- Borna uopće nije griješio. Igrao je jako dobro i odlično se kretao. Ja sam napravio jako puno pogrešaka, od početka meča. Previše sam srljao u dosta poena, griješio sam već na početku izmjena i to me koštalo, rekao je Andy Murray.

Protiv Federera u polufinalu

Protivnik Borni u polufinalu bit će Švicarac Roger Federer kojemu je Richard Gasquet predao meč zbog ozljede nakon što je izgubio prvi set 6-1. Dosad nikad nisu igrali jedan protiv drugog.

- Malo sam iznenadio i sebe. Bio sam dosta umoran prije meča. Da sam bolje servirao, mogao bih reći da mi je ovo najbolji meč u karijeri. Protiv Federera ću se boriti i uživati. Nemam što izgubiti. Roger je među najvećima u povijesti. Samo da odigram kao protiv Andyja - rekao je Borna .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi