Obavijesti

Sport

Komentari 76

Ćorić potpisao; Mamić: Ante je bolji no što su bili Luka i Kova

Ćorić potpisao; Mamić: Ante je bolji no što su bili Luka i Kova
12

Nema boljeg osjećaja nego kad čujete da ste bolji od Luke i Kove, ali moram još puno raditi, rekao je Ćorić nakon što je potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom

VIDEO

Ante je pokazao kako se voli Dinamo, teško je pronaći prave riječi da opišemo kolika je naša sreća, rekao je Zoran Mamić na potpisivanju ugovora s Antom Ćorićem.

Mladi Dinamov veznjak obećao je vjernost 'modrima' do 2020.

- Ne mogu opisati koliko sam sretan, ostvario mi se san. Potpisao sam za svoj klub, za klub koji je moja ljubav i sada moram još bolje igrati - rekao je presretni Ćorić.

Ante je novi plemeniti veznjak kojeg će Dinamo jednog dana poslati u neki od najboljih svjetskih klubova. Stoga su i usporedbe s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem sve glasnije.

- Ćorić je bolji od Modrića i Kovačića u ovim godinama, ali on to mora još potvrditi. Na njemu je sada velika odgovornost. Već sljedeće sezone trebao bi biti jedan od nositelja igre Dinama - rekao je Mamić, a Ante se zacrvenio na usporedbu sa svojim idolima.

- Nema boljeg osjećaja nego kad čujete da ste bolji od Luke i Kove, ali moram još puno raditi. Primjerice, moram popraviti fazu obrane. Tu moram još puno trenirati.

Mamić je svjestan da će Ante svoje najbolje nogometne godine dati nekom drugom klubu.

- Teško da ćemo ga dočekati u Dinamu kada će on biti u optimalnim godinama. Tržište je takvo, a o njemu se već raspituju najveći svjetski klubovi.

Dinamu se s Ćorićem nije ponovio isti scenarij kao s Brodićem i Murićem koji su praktički bez odštete napustili Maksimir.

- Poznavajući Antu i njegovu obitelj uvijek se osjećao respekt s obje strane i zato nije bilo bojazni da će otići kao Murić i Brodić.

Iako su ga tražili mnogi europski bogataši te pred njega bacali ugovore, Ante je izabrao ostanak u Dinamu. Idealan scenarij da postane ljubimac navijača.

- Presudilo je što volim Dinamo. Prema meni su bili jako korektni i već sa 17 godina počeo sam igrati za prvu momčad. Vani nije lako - zaključio je mladi Dinamov veznjak koji je potpisao novi ugovor na pet sezona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba