Obavijesti

Sport

Komentari 46

Ćorić u Romi, Benković ostaje, Soudani je sve bliže Engleskoj

Ćorić u Romi, Benković ostaje, Soudani je sve bliže Engleskoj
1

Do kraja tjedna Ante Ćorić će, ako ne bude nekih preokreta, potpisati za Romu. Do 31. kolovoza Dinamo bi mogao ostati i bez Soudanija, kojeg želi engleski drugoligaš Nottingham Forrest

VIDEO

Pitanje je dana i trenutka kad će Ante Ćorić postati novi igrač Rome. U Rimu su bili zauzeti polufinalom Lige prvaka, utakmicom protiv Liverpoola, a Ante bi ovih dana trebao otići na liječnički pregled i potpis ugovora u Vječni grad.

To bi se trebalo dogoditi do kraja tjedna. Dugo se Dinamo i Roma natezali, ali su na kraju ipak postigli dogovor. Nudili su Talijani pet, šest, sedam, Zagrepčani su tražili osam milijuna eura i na kraju su upravo to i dobili.

Benković ostaje

Ćorićev i Sosin transfer bit će jednaki, na njima će “modri” ukupno inkasirati 16 milijuna eura. To su zasad dva sigurna odlaska iz Maksimira i prije službenog početka prijelaznog roka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bit će još odlazaka, ali neki “dragulji” poput Filipa Benkovića možda i ostanu još jednu sezonu u Maksimiru. Dinamo u ovom trenutku ne planira Benovu prodaju. On na ljeto može otići jedino ako dođe ponuda koja će čelnike lidera HNL-a “izuti iz cipela”.

To bi značilo da je netko spreman platiti 15-20 milijuna eura. Ako takva ponuda ne dođe, Benković bi mogao ostati u “modrom”. Još će jedan “kapitalac”, to je sad već izvjesno, ovog ljeta napustiti Maksimir i to nakon pet godina. Riječ je o najboljem igraču El Soudaniju.

Soudani ima fiksnu odštetu

Alžirac silno želi zaigrati na Otoku, a njega pak silno u momčadi želi bivši europski prvak Nottingham Forest. Oni se iduće sezone spremaju napasti vodeća mjesta u drugoj ligi, spremaju se za napad na vrh Championshipa i ulazak u Premiership.

Alžirac im je već dugo jedna od velikih želja. Doznajemo da Soudani u svojem ugovoru ima fiksnu odštetu koju treba platiti neki engleski klub da bi ga Zagrepčani prodali. Riječ je o tri milijuna eura. To će Nottingham Forest ili netko drugi s Otoka platiti bez problema. Rastanak Soudanija i Dinama sve je bliže.

Najbolji scenarij za Zagrepčane je onaj u kojemu bi Alžirac pomogao klubu u pohodu na skupine Lige prvaka, pa bi onda otišao na Otok. U Maksimiru se nadaju kako će ga moći zadržati do 31. kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...