Obavijesti

Sport

Komentari 39

'Ćorića se mentalno iscrpljuje; čudna je priča liječnika Rijeke'

'Ćorića se mentalno iscrpljuje; čudna je priča liječnika Rijeke'
1

- Soudani se dokazuje kao jedan od najboljih stranaca u HNL-u. Vidjeli smo da priča na hrvatskom čime pokazuje koliko cijeni Dinamo, ali i Hrvatsku, rekao je Stipe Pletikosa

VIDEO

Dinamo je s 3-1 dobio Rijeku i već nakon 14 kola odvojio se od konkurencije te pobjegao na plus 9. Mnogi su uvjereni da je naslov prvaka riješen.

- Iako su oni blizu oni tome, nisam siguran. Imamo četiri jako dobre momčadi, iz vikenda u vikend gledamo dobre utakmice. Ja se ne bih usudio reći da je prvenstvo riješeno, ali da Dinamo ima veliku prednost, to je sigurno - rekao je u HTV-ovoj emisiji Stadion Stipe Pletikosa pa se osvrnuo na samu utakmicu:

- Soudani se dokazuje kao jedan od najboljih stranaca u HNL-u. Vidjeli smo da priča na hrvatskom čime pokazuje koliko cijeni Dinamo, ali i Hrvatsku. A treneru Cvitanoviću pravi je užitak imati jednog takvog igrača za kojeg znaš da će zabiti gol u derbiju.

Oduševio je i Dani Olmo.

- Jasna je bila Cvitina ideja s Olmom i Gojakom između linija. S njima u krilu Malešu i Bradariću zaustavio je njihovu tranziciju. Kod Olma se vidi ta njegova škola Barcelone. On je sigurno okrenut leđima jedan od najboljih igrača lige.

Ante Ćorić je dobio sedam sekundi na terenu.

- Meni je žao što se mladog igrača mentalno iscrpljuje kada mu daš sedam sekundi. Nije mu to lako za podnijeti, a znamo i da je osjetljiv. Trebalo bi drugačije s njim, kada znamo da treba biti jedan od nositelja igre Dinama, ali i reprezentacije.

Gavranović je zbog ozljede propustio derbi...

- Nije tajna da se već dogovorio s Dinamo. Čudna mi je ta priča liječnika Rijeke. Bradarić se s pravom ljuti, jer on i još nekoliko igrača je ostalo inzistirajući da ponavljaju uspjeh od prošle sezone, a to nije tako. Pa da su Real Madrid teško bi nadoknadili te probleme s ozljedama.

Razlog poraza Rijeke u Maksimiru?

- Prekidi su stvar (de)koncentracije i voljnog momenta, a tu je Rijeka baš primila golove. Rijeka će patiti do zimske stanke. Keku će trebati vremena da zamijeni sve igrače koji su stigli - zaključio je Pletikosa o derbiju u Maksmiru pa se osvrnuo na remi Hajduka 0-0 u Koprivnici.

- Svi navijači Hajduku mogu biti razočarani s onim što su pokazali. Pešić i Erceg stoje preblizu centralnom napadaču. Pešić je previše bio u sredini, vidi se na Tudoru da mu pokazuje da mu dođe netko na krilo da bi došlo do kvalitetnog centaršuta, ali to nismo vidjeli. Hajduk mora imati više bodova, ovo je preskromno od njih - kaže bivša reprezentativna jedinica pa dodaje:

- Kopić nije zaslužio otkaz. Mislim da će sigurno dobiti priliku u većim klubovima čim se otvori neko mjesto.

Za kraj je na red došao Osijek.

- Osijek je najveće iznenađenje, a Zekić je promijenom formacije na tri u liniji pokazao da ga momčad slijedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe