Obavijesti

Sport

Komentari 84

Cormier najavio oproštaj: Stipi Miočiću male šanse za revanš...

Cormier najavio oproštaj: Stipi Miočiću male šanse za revanš...
1

Daniel Cormier je nakon dominantne pobjede protiv Derricka Lewisa najavio oproštaj od borbi. DC je već rezervirao datum oproštajne borbe, a protivnik bi trebao biti Brock Lesner

VIDEO

Prvak je najavio povlačenje! Nakon što je slavio protiv Derricka Lewisa i tako postao prvi čovjek koji je obranio naslove u poluteškoj i teškoj kategoriji na konferenciji za medije je najavio povlačenje nakon borbe protiv Borcka Lesnera na UFC-u 235.

- To bi mogla biti oproštajna borba za starog DC-a. To je ludo kada malo razmislite, zar ne?

- Imam priliku otići na vrhu i predvoditi event s Brockom Lesnerom u Las Vegasu. Mogu imati najveći borbu karijere dva tjedna prije 40. rođendana, stvarno ludo - rekao je DC nakon trijumfa nad Lewisom.

- Izgleda da bi ste me 2. ožujka 2019. mogli po posljednji put vidjeti u oktagonu - rekao je Daniel Cormier.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Miočiću minimalne šanse za revanš

Cormier je osim borbe s Lesnerom zainteresiran za borbu s Jonom Jonesom koji se vratio na scenu. Jones prvo mora pobijediti Alexandera Gustafssona na UFC-u 232 u borbi za naslov u poluteškoj kategoriji.

- Ako se Lesnar ne može boriti i Jones izgubi od Gustafssona, onda ću se boriti protiv Stipe Miočića. Ako nije Lesnar u teškoj, onda će biti Stipe - postavio je svoje uvijete Daniel Cormier.

Cormier nije htio dati priliku Miočiću za revanš već u ožujku jer smatra da treba više vremena za pripremu tog meča. Pokazao je time poštovanje prema američko-hrvatskom borcu.

- On zaslužuje revanš. Ja nikada nisam rekao da ga ne zaslužuje. Ali nisam htio prihvatiti borbu s njim tri tjedna prije održavanja eventa. Morate to razumjeti. Ne želimo riskirati svoj najbolji proizvod ako imamo samo tri tjedna. Bolje je odraditi kompletne pripreme ako ćemo se ponovno boriti s njim - završio je Amerikanac, a prenosi FightSite.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz