Obavijesti

Sport

Komentari 26

Costa u 'punom sjaju'! Grize, pljuje na suca i kaže: Nisam ja

Costa u 'punom sjaju'! Grize, pljuje na suca i kaže: Nisam ja
3

Chelsea je ispao iz jedinog natjecanja koje su još imali priliku osvojiti, a Diego Costa ponovno je pokazao svoje zlo lice. Grizao je protivnike, dobio crveni, pljuvao na suca...

VIDEO

Dugo mu je i trebalo. Diego Costa je protiv Evertona prvi put otkad je stigao na Otok dobio crveni karton. Prvo je, poput Luisa Suareza, ugrizao Garetha Barryja za vrat, a potom ga odgurnuo glavom nakon čega je dobio i crveni karton.

Glavni sudac nije vidio Costin ugriz, no Engleski nogometni savez tu je nemilosrdan i tko zna kolika će mu biti kazna. Costa pak tvrdi da ugriza nije ni bilo.

- Diego je nakon utakmice razgovorao sa službenicima kluba i izrazio je žaljenje zbog reakcije prema Barryju zbog koje je dobio crveni karton, ali je jasno poručio da ga u nijednom trenutku nije ugrizao - rekao je glasnogovornik Chelseaja.

Snimka pokazuje pokušaj koji se, čini se, pretvorio u nešto kao 'ljubavni ugriz'. No snimka je kasnije otkrila još jednu prljavštinu Diega Coste, onu zbog koje bi mogao biti još žešće kažnjen. Nakon što je dobio prvi žuti karton te nakon što ga je Branislav Ivanović naizgled smirio, Diego Costa je krenuo prema sucu Michaelu Oliveru i pljunuo prema njemu. Na snimci se ne vidi gdje je njegov 'projektil' završio, no engleski mediji uvjeravaju da je španjolski reprezentativac pljunuo na noge glavnog suca, koji, usput rečeno, ni to nije vidio.

Bio je to užasan tjedan za Chelsea. Prvo su u Ligi prvaka ispali od PSG-a, a sinoć su se u četvrtfinalu FA kupa oprostili i od posljednjeg trofeja ove sezone. Izgubili su od Evertona 2-0, a Guus Hiddink našalio se na račun svog problematičnog igrača.

- Ima film s Jackom Nicholsonom (op.a. Kontrola bijesa). Ja sam film pogledao, možda ćemo ga ići zajedno pogledati - našalio se Hiddink iako mu nikako nije bilo do smijeha sinoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići