Sport

Komentari 2

Crnogorski nogometaš (21) izgubio život u prometnoj: 'Bori se i vladaj nebeskim terenima'

Crnogorski nogometaš (21) izgubio život u prometnoj: 'Bori se i vladaj nebeskim terenima'

Nogometaš je u prometnoj nesreći bio teško ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu u Bijelom Polju, a zatim i u Hitni prijem Kliničkog centra Crne Gore gdje se nalazio u komi, no nije izdržao

Mladi nogometaš crnogorskog prvoligaša Jezero, Mirza Đurđević (21) sinoć je doživio tešku prometnu nesreću u mjesto Sjerogošće kod Kolašina, a danas je unatoč velikim naporima liječnika, nažalost, preminuo.

Nogometaš je u prometnoj nesreći bio teško ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu u Bijelom Polju, a zatim i u Hitni prijem Kliničkog centra Crne Gore gdje se nalazio u komi, no nije izdržao.

Iz Operativno komunikacijskog centra Uprave policija Vijesti su saznale da je Đurđević bio za upravljačem jednog od četiri automobila koja su sudjelovala u nesreći, a čiji se uzrok utvrđuje. Ostali sudionici nisu ozlijeđeni.

- Crna Gora tuguje. Nekadašnji đak naše omladinske škole Mirza Đurđević je preminuo od posljedica prometne nesreće. Posljednji pozdrav Mirza, bori se i vladaj nebeskim terenima. Sućut obitelji - napisao je na društvenim mrežama FK Budućnost.
 

Najčitaniji članci