Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
105 komentara

Cro Cop: Ja da sam nosio dva milijuna u koferu?! Ha, ha, ha

Cro Cop se oglasio na Facebooku nakon što je bivši komentator PRIDE-a Bas Rutten rekao da je hrvatski borac u vremenima PRIDE zarađivao i po dva milijuna dolara u gotovini

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
105 komentara

Ne znam kakav bi to kofer trebao biti i još da s time prođem na aerodromu?! Dobro je Einstein rekao da su ljudska glupost i svemir beskonačni, ali i da za svemir baš i nije tako siguran, napisao je Mirko Filipović na Facebooku.

Cro Cop se oglasio nakon što je bivši komentator PRIDE-a Bas Rutten gostovao u jednom MMA emisiji u kojoj je pričao o slavnim danima slobodne borbe. 

- Imali su posebnu sobu u koju su borci dolazili. Svakom su rekli "Dođi ujutro po novac". Išao je i Cro Cop koji je zarađivao po dva milijuna dolara - rekao je Ruten.

'Ma, sigurno se zafrkavao'

- Ako je Mirko stvario dobio dva milijuna dolara u gotovini od teškaškog Grand Prixa, stavio to u kufer i odletio prema Hrvatskoj, to je najgangsterskija stvar koju sam ikada čuo, kao scena iz filma - čudio se voditelj emisije Joe Rogan.

Čudio se i Mirko.

- Kao prvo, Japanci su borce isključivo plaćali na temelju ugovora. Na stranu što je dva milijuna dolara suluda cifra jer svi borci zajedno na jednom eventu nisu toliko dobivali, stvarno ne znam gdje je on to mene vidio da ulazim u nekakav trezor u kojem dijele novce i kako bih izašao s takvim koferom - dodao je Cro Cop.

Dobro je Einstein rekao da su ljudska glupost i svemir beskonacni ali da za svemir nije siguran.Bas Rutten,inace...

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on 16. siječnja 2017
Naši partneri pišu
Message