Sport

Komentari 79

Cro Cop: Odlazim kao šampion, to se ne može platiti novcem...

Cro Cop: Odlazim kao šampion, to se ne može platiti novcem...

Na ovim pripremama sam išao preko svojih granica i ne želim više da mi guraju iglu u koljeno i vade tekućinu. Sretan sam jer odlazim kao pobjednik, napisao je Mirko na Facebooku

Mnogi veliki šampioni nisu imali tu privilegiju i zadovoljstvo oprostiti se kao pobjednici jer nisu znali kad treba stati. Mislim da je ovo najbolji trenutak za oproštaj jer otići kao pobjednik zaista nema cijenu, napisao je Mirko Filipović na Facebooku.

Cro Cop se nakon velike karijere u kojoj je ostavio dubok trag u svijetu MMA rekao zbogom borbama. Odlazi kao šampion Rizina i jedan od najjačih nokautera u povijesti mješovitih borilačkih vještina. Teško da postoji netko, a da nije čuo za Cro Copov lijevi high-kick od kojeg su strepili i najjači borci svijeta.

Nakon tri nokauta u dva dana na predstavi u Saitama Areni i povratka u Zagreb s pojasom i peharom Rizin Grand Prixa, Cro Cop je nagovijestio kako bi to mogao biti njegov kraj velebne karijere, a uskoro je to i potvrdio. 

ODE I HIGH KICK U POVIJEST

Odbio sam basnoslovne ponude

Mirko je otkrio kako je nakon Rizina dobio nekoliko ponuda, ali odlučio je da je to kraj. Uskoro će na petu operaciju koljena i dosta mu je svega.

- Ne mogu više pratiti taj ubitačan ritam i naporne treninge koji su nužni ako se želite baviti ovim sportom. Koljeno mi je teško oštećeno i čeka me peta operacija, ukupno deseta, a još ni ne znam što će mi raditi na koljenu. Na ovim pripremam sam išao preko svojih granica i ne želim više da mi guraju iglu u koljeno i vade tekućinu nakon treninga - dodao je Cro Cop u objavi na Facebooku u kojoj je otkrio i kako je dobio nekoliko basnoslovnih ponuda, ali sve je odbio.

- Zainatio sam se i osvojio taj Rizin, odlazim kao šampion. Volio bih oproštajnu borbu u Japanu, ali ako uspijem sanirati koljeno - napisao je Mirko.

Najčitaniji članci