Obavijesti

Sport

Komentari 32

Cro Cop: Poslao sam video Niki Kovaču, Satoshi ide u Bayern!

Cro Cop: Poslao sam video Niki Kovaču, Satoshi ide u Bayern!
1

Nakon što sam objavio prvi video u kojem Satoshi Ishii puca penale, Bayern me tražio dodatan materijal. Niko Kovač me nazvao u suzama i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern, napisao je Cro Cop

VIDEO

Mirko Filipović nedavno je objavio video u kojem mu Satoshi Ishii, Japanac koji posljednje dvije godine trenira s njim, puca penale. Video je izazvao urnebesne komentare jer Satoshi, kako je Cro Cop napisao, nije nogomet vidio niti na TV-u.

'Ishii, nisi ti za nogomet!' Kod Cro Copa je uvijek urnebesno...
'Ishii, nisi ti za nogomet!' Kod Cro Copa je uvijek urnebesno...

- Satoshi Ishii, kraj loptačkih sportova. Satoshi mi se povjerio da samo Real i Barcelona dolaze u obzir pa tko ponudi više - napisao je tada Mirko.

Sad je objavio nastavak, odnosno novi video penala. 

Satoshi se nije popravio, zapravo, još je gori.

Jedan penal završio je izvan prostorije, a Cro Cop i bilo koji golman kad Ishii puca pena, bio je u opasnosti jedino da se prehladi ili da od dosade na golu utone u san.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:32

'Niko Kovač me nazvao u suzama'

- Satoshijev video u kojem puca penale podigao je veliku buru u nogometnim krugovima. Cijelu noć sam primao ponude jer su mislili da sam ja njegov menadžer. Na kraju su najviše ponudili Real i Bayern, samo što je Bayern tražio dodatan video da budu 100 posto sigurni. Nakon što sam poslao ovaj video Niki Kovaču, u suzama me nazvao i molio da objavim kako Satoshi prelazi u Bayern. Eto, Satoshi je nova špica Bayerna, čestitke od cijelog Cro Cop tima - napisao je Mirko na Facebooku.

evo,moram se pohvaliti da je Satoshijev video gdje puca penale podigao veliku buru u nogometnim krugovima.cijelu noc sam primao ponude najvecih svjetskih klubova jer su mislili da sam ja manager Satoshijev.najvise su na kraju ponudili Real i Bayern.jedino je Bayern trazio dodatni video,da budu sigurni 100%.I nakon sto sam Niki Kovacu poslao ovaj video,on me u suzama nazvao i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern.i evo,Satoshi je od iduceg ponedjeljka nova špica Bayerna!!čestitke Satoshiju od cijelog Cro Cop teama.

Objavljuje Mirko Filipović u Utorak, 25. prosinca 2018.

CroIshii i Mirko nerazdvojni

Satoshi Ishii (31) već dvije godine živi u Zagrebu. Simpatični Japanac podnio je i zahtjev za hrvatskim državljanstvom, a počeo se boriti i u 'kockastim' hlačicama kakve je nekoć nosio Mirko Filipović, od kojeg je dvaput izgubio.

Ishii je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine osvojio zlato u judu u kategoriji iznad 100 kilograma.

U kolovozu 2014. godine prvi se put borio protiv Mirka, izgubio je prekidom u drugoj rundi. Revanš je bio u prosincu iste godine, a Cro Cop je opet bio bolji.

Mirko i Ishii postali su veliki prijatelji, Japanac je nazvao Mirka i pitao da bi došao na trening u njegovu kuću u Gajnice. Ishii je tako postao dio Cro Copova tima.

Od tad su nerazdvojni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wrestling training

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bok..

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idemo Hrvatska

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)

Košarka bez pravila

Cro Cop i Ishii ne igraju samo nogomet. Dečki se redovito zagrijavaju uz košarku. Ako se to uopće tako može nazvati.

Koraci, nošena, faul... Sve te nepotrebne stvari izbacili su Cro Cop i društvo i 'izmislili' novi sport kojim se svaki dan zagrijavaju prije treninga.  Igra se na jedan koš, najčešće dva na dva, kao u videu koji je Mirko Filipović objavio na Instagramu.

Igrao je Cro Cop u paru sa Satoshijem Ishiijem.

Tu su i dvije vreće koje smetaju kod izvođenja lopte ispod koša, ali to je ionako nebitno. Najbitnije je da se mišići zagriju za trening. Zahvati, bacanja...

Svega ima u Cro Copovom haklu u dvorani u zagrebačkim Gajnicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

warming up!

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući