Obavijesti

Sport

Komentari 38

Cro Cop: Želio sam Nelsona da mu vratim za poraz iz 2011.

Cro Cop: Želio sam Nelsona da mu vratim za poraz iz 2011.
1

Sedam godina nakon poraza i sedam mjeseci nakon što je meč Cro Copa protiv Roya Nelsona bio otkazan zbog ozljede, Mirko je s Bellatorom dogovorio novi termin borbe

VIDEO

Naš drugi okršaj bit će 16. veljače u Americi. Sretan sam zbog te borbe, to je ona koju sam priželjkivao. Nadam se da ću biti što spremniji i da ću mu vratiti za poraz iz 2011. godine, potvrdio je Mirko Filipović (44) borbu s Nelsonom za Gol.hr

 

Borit će se u Mohegan Sun Areni u Uncasvilleu, mjestu gdje je 1998. Željko Mavrović izgubio u borbi za titulu protiv Lennoxa Lewisa.

VIDEO: Cro Cop je pola života u ringu

Pokretanje videa...

01:38

S Nelsonom je Cro Cop trebao u ring ovog lipnja, ali hrvatski gladijator je ozlijedio koljeno i morao je na operaciju.

Nelson je tad imao 'dar govora' prozivajući Cro Copa da se preplašio.

Nelson? Ma tip je OK

- Ma to je nebitno, na taj način samo želi prodati borbu. Ovako je OK lik, neko voli taj trash talk neko ne. Ja ga ne volim i svejedno mi je što će protivnik reći - prokomentirao je Cro Cop.

Omaleni debeljko poznat je po svojoj razornoj desnici, ali i pivskom trbuhu i karakterističnoj dugoj bradi.

- Mislim da ju je malo skratio, bar se tako činilo na posljednjoj borbi. Ružno je to izgledalo, a i malo je nezgodno da ako dođe do klinča da mi one dlake ulaze u lice. Katastrofa, to je blago rečeno i nesportski - rekao je Mirko kroz smijeh.

Izgubio je od Nelsona 2011. godine tehničkim nokautom.

No Mirko je u taj meč ušao s teškom ozljedom, pukla mu je tetiva bicepsa, ali nije htio odgoditi borbu. Kad je nakon meča otišao liječniku, ovaj nije mogao vjerovati da je bio u ringu. Kod takvih ozljeda pomaže samo operacija, a onda se šest tjedana ne smije ništa raditi s tom rukom i tek nakon tri mjeseca može se početi lagano vježbati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dog tired! Almost there......

A post shared by Roy Nelson (@roynelsonmma) on

Tko je Roy Nelson?

Roy 'Big Country' Nelson (42) je dvije godine mlađi od Mirka, mnogi ga podcjenjuju, najviše zbog pivskog trbuha, ali budite sigurni, žestok je borac koji je bio u ringu s nekima od najvećih boraca slobodne borbe. 

Samo je triput u karijeri nokautiran, uspjelo je to Arlovskom prije 10 godina, Huntu prije četiri godine i ove godine Rusu Sergeju Haritonovu. Izgubio je Nelson od Rusa u u listopadu ove godine u Bellatoru.

Cro Copova zadnja borba?

Ovo će biti Cro Copov debi u Bellatoru, a možda i posljednja borba u toj organizaciji, moguće i u karijeri.

S druge strane, njegov kolega Stipe Miočić čeka da mu UFC da novog protivnika na povratku prema pojasu teške kategorije.

- Potpisao sam samo na jednu borbu s Bellatorom, a što se tiče Miočića, on zaslužuje revanš i nadam se da će ga dobiti. Ali čudni su putevi Gospodnji i UFC-a.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka