Obavijesti

Sport

Komentari 11

VIDEO Evo kako je Croata gušio srpskog borca: Tko je idući? E, sad mi dajte onog patuljka Vasu

VIDEO Evo kako je Croata gušio srpskog borca: Tko je idući? E, sad mi dajte onog patuljka Vasu
10

Francisco Barrio, poznatiji kao Croata, natjerao je Aleksandra Jankovića da preda meč u trećoj rundi FNC-a u Zagrebu. Njegov meč protiv Vase bio je otkazan, a sad ga je opet prozvao

VIDEO

Argentinsko-hrvatski MMA borac Francisco Croata Barrio (31) imao je fantastičan nastup na FNC 3 spektaklu u zagrebačkom American Top Teamu, koji ste mogli ekskluzivno gledati na YouTube kanalu 24sata.

Croata je pobijedio srpskog borca Aleksandra Jankovića (26) prekidom u trećoj rundi, nakon što je borac iz Fight Company Teama tapkao u 19. profesionalnoj borbi. Za Croatu je to sedma pobjeda u osam mečeva.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Franciscom Barriom

Pokretanje videa...

'Croata' o susretu s Vasom Bakočevićem: 'Vidjet ćemo tko je veća faca' | 24 pitanja 06:09

- Koga želim idućega? Dajte mi onog patuljka gore - poručio je nakon meča Barrio, jasno ukazujući na meč protiv Vase Bakočevića (30), koji se trebao održati početkom godine, no otkazan je zbog pandemije korona virusa.

Nije tajna da se njih dvojica ne podnose. Uostalom, zaiskrilo je između njih nakon otvorenog treninga u srijedu, i članovi timova morali su ih smirivati, a možda je baš druga polovica ove godine sjajna prilika da ih napokon vidimo jednoga protiv drugoga u kavezu.

Barrija su ispred dvorane ATT-a dočekali i navijači i priredili mu bakljadu.

Pokretanje videa...

Bakljada za Croatu nakon FNC-a 00:13

- Bilo je nervoze na početku jer prošli put izgubio sam od onog dečka Pejića i bojao sam se da ne mogu primiti udarac. No, vidio sam da mogu, dao sam sve od sebe pred publikom ovdje i u Argentini i veliki teret mi je pao sa srca - rekao je Croata nakon borbe.

Kako je tekao meč?

Nakon početne razmjene, Croata je preuzeo kontrolu i pritisnuo Jankovića uza žicu gdje je nakon malo dirty boxinga uspio spustiti protivnika u parter.

Janković je na otvaranju runde uputio dva sjajna udarca od čega je potonji kroše zaljuljao Croatu. No Barrio je brzo ponovno ušao u game plan, srušio protivnika u parter i skoro četiri minute radio u gornjoj poziciji.

Uputio je nekoliko ozbiljnijih laktova, tjerao Jankovića da se brani cijelu rundu u podređenoj poziciji i nakon dvije runde bilo je jasno da Croata ima 2-0.

U trećoj rundi - isti scenarij kao i prijašnje dvije. Croata je u potpunosti izdominirao Jankovića prije nego što ga je završio bulldog chokeom. Srpski borac je tapkao i predao borbu nakon čega je počelo veliko slavlje u Franciscovu kutu.

POGLEDAJTE CROATINU POBJEDU (OD 27:26):

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub