Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Croata je mentol, mulčina koja s*re, proći će najgore od svih'

'Croata je mentol, mulčina koja s*re, proći će najgore od svih'
1

Poslat ću ga u mirovinu na još pet, šest godina. Najbolji hrvač Argentine? Kao da sam ja glavni nogometaš Azerbajdžana. Taj mulčina će proći najgore od svih mojih protivnika, kaže crnogorski MMA-borac

VIDEO

Hrvatsko-argentinski hrvač Francisco "Croata" Barrio (30) nakon pet i pol godina vratit će se MMA borbama protiv Crnogorca Vase "Psihopata" Bakočevića (30) na priredbi srpske MMA organizacije Megdan 7 u Novom Pazaru koja bi se trebala održati u ožujku.

Bakočević, jedan od najpopularnijih boraca u regiji, najavio je taj meč u svom stilu, bez dlake na jeziku.

- Nisam ga sreo nikad, on kaže da sam ga sreo pa mu okrenuo glavu. Ja to nikad ne bih napravio. Ako ga sretnem, nešto će biti, ako ništa pokazat ću mu k... Lik je mentol, još jedan u nizu koji se*e i koji je tako dobio meč sa mnom. Ovaj mulčina će proći najgore od svih, lika nitko ne zna i hoće se dobiti protiv mene. Poslat ću ga na još jedno pet, šest godina u mirovinu - rekao je Vaso za Triangle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević otkrio tko je veća zvijezda - Cro Cop ili Emelianenko 03:00

Francisco Barrio dolazi s reputacijom najboljeg hrvača Argentine grčko-rimskom stilom. Trenira u zagrebačkoj Lokomotivi.

- Koje reprezentacije, Argentine? Hahaha. To je kao da igram nogomet, a da sam glavni igrač Azerbajdžana. Da je slobodan stil, rekao bih nešto, ali grčko-rimski? Ljudi zaboravljaju kad krenu šake letjeti. Ako misli da će doći mene rušiti, doći s leđa i silovati... Što god on pripremi, ja ću mu odgovoriti. Ukočit ću ga i onda će opet reći "Vaso tuko nekog mentola", ovo-ono - rekao je Bakočević i nastavio:

- On je dobio ovaj meč samo jer sam ja to htio. Još mi je htio određivati kategoriju, skinuti kilažu da bi me izmorio, ali neće biti borba do 70 nego do 75 kilograma.

 

Za razliku od Barrija, koji je imao samo šest profesionalnih borbi i jedan poraz, onaj u zadnjem meču protiv Filipa Pejića na FFC-u Poreč u studenom 2014, Bakočević je odradio čak 61 meč i ima 40 pobjeda, 19 poraza i jedan meč bez pobjednika. U zagrebačkoj Areni u studenom izgubio je od Poljaka Borysa Mankowskog na KSW-u 51 gušenjem u prvoj rundi.

- Izgubio sam kao majmun, nisam se držao plana kao u drugim borbama. Izgubio sam fokus. Ni prvi ni zadnji poraz, razočaran sam. Želim što više mečeva, u najboljim sam godinama. Idem sad s ekipom na Tajland na pripreme i kad se vratim, samo mečevi. Radit ću muai thai, stand up, noge, koljena, kickovi... Jednom tjedno ide i hrvanje i jiu jitsu i MMA.

Kad će opet u KSW?

- Bili smo u kontaktu neki dan, lako moguće da imaju tri eventa do ljeta, lako moguće da ću doletjeti na jedan. Ne zanima me tko, kad, kilaža... Glupa priča skroz - kaže Bakočević.

Za kraj, Vaso je još jednom podvukao da se Croata neće dobro provesti protiv njega.

- Atmosfera? Taj majmun to nije osjetio, ne zna on što ga čeka, nije se borio pet, šest godina... Ne samo što se tiče hrvanja. Ovo nije grčko-rimski stil. Kad uđe u ring, glavom ću ga nabiti. Bit će katastrofa! 

Prvi meč dogovoren za #megdan7 🔥 🇲🇪(40-19-1)@vaso_psycho VS @croatabarriomma (6-1-0) 🇭🇷🇦🇷 Ko pobeđuje? ⤵️ . .Uskoro objavljujemo vreme i mesto gde ce se održati Megdan 7. . #megdan #megdanfighting #mma

Objavljuje Megdan FightingUtorak, 24. prosinca 2019.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani